Nová Nexia 2007
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nová Nexia 2007
Kolegové,
podařilo se mi získat snímek, jak by měla vypadat nová Nexia na rok 2007, která by se měla začít vyrábět v Uzbekistánu. Prý je to v plánu, ale kdo ví...
podařilo se mi získat snímek, jak by měla vypadat nová Nexia na rok 2007, která by se měla začít vyrábět v Uzbekistánu. Prý je to v plánu, ale kdo ví...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
Re: Nová Nexia 2007
predol mozno peknucky, ta zadna cast.. hm, nepacia sa mi najme tie plasty okolo koliesIvan píše:Kolegové,
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
nexia
....to Ivan předpokládám, že bude provedení HB ale jinak Opel Kadett byl nepřekonatelnej " nadčasový dizajn " to auto je z 80 let minulého století a po úpravách nexie korea ( italové ) a teď v tom uzbekistánu to nevím, kdo udělal faceling, stále má co říci...líbí se mi...díky za představení....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
myslim ze s nicim novym uz neprijdou, star "zlata" nexia nemela chybu, ale podruhe uz se to opakovat nebude.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nexia
....to milosh třikrát asi opravdu nelze vstoupit do stejné řeky....podruhé se to kupodivu povedlo licenční nexia ( němci kadett + italové faceling )....to Soukup, zajímavý postřeh ( lze upravit stávající ve photoshopu ) ale proč by to dělali, naproti tomu, určité módní trendy se prostě opisují a ne vždy k dobru věci viz přední blinkry tařka "bodové" a nesmyslně umístěné ke středu vozu ( nexie má plošné a krásně čitelné ), to vyniká dnes při celodenním svícení, u jiných vozů prostě světla přesvítí blinkr - legislativa jaksi předběhla stávající technické podmínky, ale to je už o něčem jiném.....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
no ja nevim.jestli tohle zacnou vyrabet tak budou radi ze to zustane u nich.jestli to bude mit podobne zpracovani jako lanosy z ukrajiny tak to stejne soudnej clovek nekoupi.navic chevrolet to stejne nikdy nepovoli dotahnout do cech.a jestli se to nejak obejde tak se uvidi jaka bude cena.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
nexia
...to palikx co ty na to, že v polsku v Jelzci ( nevím jestli je to správně napsané ) dělají motory pro Toytu COROLLA, pro brity a evropu já to nechápu jedno z nejkvalitnějších aut a to i dle TÜV....pozor nesrovnávám s ukrajinou...
mějte se fajn a vše jen nej... v Novém roce
mějte se fajn a vše jen nej... v Novém roce
serpico
serpico
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Což o to, hezký to bejt může. Ale vyrábět tohle dýl než v roce 1992 je fakt průser
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Blue Lanos
..hlavne ten naraznik ma super. ten sa povedl
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01