Ododneska som otecko
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ododneska som otecko
Takže ododnes (už 3 hod.) som ockom 3,85kg a 54 cm dlhého Jakubka. Bol som pri porode a je to super zážitok. Mamina bola velmi rada že som bol. Foto dodám pozdejšie.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
Gratuluji, od te doby co jsem otec Verunky - na stedry den mela uz 5 mesicu, si nedovedu predstavit jak jsem mohl zit bez ditete, ted se sice par mesicu nevyspis a mamina taky nebude "chtit" tak jako predtim, ale to se da vydrzet, neni vetsi relax nez se venku projet s kocarem
btw: u porodu jsem byl taky a neni snad silnejsi zazitek v zivote nez kdyz na tebe ten prcek vykoukne a zakrici, to se priznam, ze i slza ukapla, je to strasnej dojak, sestra rika, tatinku uz muzete fotit a ja - ja nemuzu, jsem dojatej
btw: u porodu jsem byl taky a neni snad silnejsi zazitek v zivote nez kdyz na tebe ten prcek vykoukne a zakrici, to se priznam, ze i slza ukapla, je to strasnej dojak, sestra rika, tatinku uz muzete fotit a ja - ja nemuzu, jsem dojatej
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Gratuluji a ať Vám roste k radosti. A koukám příspěvěk čtyři jedničky - to bude štěstího až za kopec a k tomu samozřejmě i hodně zdraví. To nesmí v přání chybět.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km