Pár dotazů, od nováčka...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Středící kroužky - každý auto má určitý průměr náboje kola a proto kolo musí mít přesně danou středovou díru, aby to pasovalo...a protože litá kola se nemůžou vyrábět extra pro každé auto (to by bylo moc drahý), tak se dělá liťák s velkou středovou dírou a dá se středící kroužek, aby se kolo přizpůsobilo autu a aby tam to kolo přesně sedělo...tak snad jsem to nenapsal moc zmateně... :D

Co se týče koncovek, tak na koncovce podle mě není co ladit...ta je na změnu vzhledu...pokud chceš změnit zvuk, tak musíš vyměnit koncový díl (tlumič) výfuku...ale bacha na ty výfuky, vybírej pečlivě, protože bys pak mohl v autě ohluchnout...

Jinak jsem slyšel chválu na firmu Soieta, www.soieta-tech.cz , mají zboží kvalitní, koncovky s homologací...jediný problém u nich je ten, že než člověku zboží pošlou, tak tam musí snad desetkrát zavolat a popohánět je...ale osobní zkušenost s nimi nemám...

Sportovní volant - podle mě by slušet mohl, ale ne každý...svého času jsem měl v plánu dát dvojramenný volant z Lanosa...je podobný tomu v Rackovi, ale je oblý a celkově hezčí...ale už jsem se k tomu nedostal...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Reklama

Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Tak ty krouzku uz jsou jasny 8)

A proc teda u ty koncovky pisou ladena? No cely vyfuk bych nedaval pac to uz by bylo moc drahy...

A jinak moc diky!
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Ale jak tak koukam mozna bych zainvestoval do nektere z techto...
http://www.soieta-tech.cz/opel.htm
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Racer´89 píše:A proc teda u ty koncovky pisou ladena?
Protože když je něco "laděné", tak se to líp prodává...stejně tak třeba volanty, řadící páky nebo zpětná zrcátka se prezentují jako "sportovní", protože to prostě dobře zní...vždyť žádnej tuner by si to nekoupil, kdyby to nebylo sportovní... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

No tak to v tom pripade jo...

Jinak diky za ten tip na tu firmu. :D
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Není zač 8)
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Ale je, vsichni jste tu moc ochotny.

DIKY :o)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hele volant se tam bude hodit urcite...pokud nekoupis nejakej cervenej nebo zlutej... :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

tak uz se tesim az se do toho na jare dam, jen doufam ze ta prvni cast-lakovna probehne dobre. Protoze jestli se to auto moc nezmeni tak to by moc hezky nebylo...Proste ted vypada tak usmudlane...rez, predni naraznik je trochu vybouleny od nejaky koule na prives... atd.
Potrebuju si nejak dodat sebevedomi ze se to vsechno spravi... :?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Lakovna byva vetsinou ta posledni cast...nejdriv dej kupy rez a pak co je potreba...jestli jsou dobre tlumice atd...pak teprve lakovna... :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Dobre, myslel jsem to tak ze do lakovna jsem zahrnul i zakitovani a odstraneni rzi... sice to neni moc presny, sry. A ohledne tlumicu atd. proslo generalkou asi za 30,000,- kde se menilo spousta veci...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to je parada...takze opravdu jen kosmeticky vady opravit a muze jit na lak... :lol:
Racer´89

Příspěvek od Racer´89 »

Tak nejak, ale uplne cely novy lak to urcite nebude...
Nebo mozna... :? Nevim totiz kolik by to cely stalo, ale asi dost...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No cely novy lak nevim kolik muze stat...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Orientačně kolem 20 tisíc bych řekl...ale záleží jestli to bude pastelová barva nebo metalíza nebo duhová měňavkovitá barva s perletí :lol:...zeptej se Akriho, ten by to mohl vědět, když už dělá v lakovně ;)
Odpovědět

Zpět na „RACER“