Brzdy Nexia

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Brzdy Nexia

Příspěvek od Petr S. »

Ahoj lidi.Tak jsem koukal,že měníte přední brzdiče u nexie za brzdiče z Kadetta. Jámám Nexii GL a brzdiče mám asi jiné,než některé jiné nexie. U Ivana to chápu,protože brzdit 150 koní už chce změnu,ale moje Nexie brzdí jak s....! destičky nedrží tyčky,ale třmen který je nutné povolit imbusem číslo 7. Tak by mě zajímalo co je tedy moje Nexia zač :lol:
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Dej si je do kupy, vcetne zadnich a uvidis, ze to bude brzdit 100x lip nez doposud. sam jsem mel taky generalku brzd, jeste nez jsem auto prodal a kupujici malem polibil sklo kdyz jsme poprve jeli zkusebni jizdu :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Petře, já jsem ty moje současné brzdy měl i když jsem měl motor 1,5. Hodně jsme toho tady s Pecou ohledně brzd napsali a je jednoznačně nezpochybnitelné, že výměna brzdičů z Kadetta je ta nejoptimálnější volba, kterou lze zvolit. Na jaře mě čeká taky generálka brzd, už mi to nebrzdí jako dříve a brzdy mám rezavé, jak auto půl roku stálo v garáži, když jsem byl v USA. Musím ještě popřemýšlet, jestli opět zvolím značku ATE nebo přejdu na něco lepšího vzhledem ke stále vzrůstajícímu výkonu. Budu Vás informovat.

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Habron

Příspěvek od Habron »

Jak už se tady mockrát psalo, tak na nexii se montovaly celkem tři druhy třmenů a véceméně tak, jak jim to přišlo pod ruku, s tím, že GL měly většinou GM třmeny, tzn. ty s trubičkami (ale pravidlem to není !).

Pokud ti to brzdí, tak buď rád :lol:
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Habrone mám brzdiče GM/ate. V tom je právě asi to,protože to samé jsem měl na Kadettu GSI! Ted jsem z toho jelen,páč nevím co je to moje auto zač :lol:
Serpico

brzdy

Příspěvek od Serpico »

...souhlas s miloshem komplet udělat....na nexiích víc typů brzd - "jak na to " pro nexii celkem dobrá kniha uvádí ale jenom jeden druh ten horší s trubičkami.... sám mám GL a mám třmeny na 7 imbus po celkové GO jsem spokojen - dle palikxe brzdí nadstandart....tedy nové kotouče ( Wolf ty byly v akci v krči za 450 ) destičky Lucas ( dodatečně proříznuté - odvod nečistot ) nové prachovky a těsnící břity ( kontrola brzd. válečků ), nové brzdové bubny ( původní byly zarezle nešly demontovat ), pakny půlené napříč, prasátka + brzdové trubky ( měděné ) k prasátkům...trochu práce a pak je klid, každý 2roky vyměnit brzdovou kapalinu lepší DOT 4 ( uvádí se 265°C Lucas má deklarováno 270°C )....toť vše...

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Serpico

brzdy

Příspěvek od Serpico »

...to Soukup ještě dobré prodejny v Praze czdrafel@centrum.cz a Krč ( pozor na neoriginální díly a AMIKE na osmě se vyhni, ty šmejdi ti prodaj repas za originál nový díl!!!!...jinak cz drafel pro nás sleva 20%..

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“