Už jsem z toho na nervy, začne mrznout a budu škrábat auto i zevnitř. Mátě někdo stejný problém a k němu řešení???? Please
![Sad :(](./images/smilies/smilie2.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
hmm, aj v zime rucne vonku do pri -10?Kanonýr píše:Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
No fuj, myčka...![]()
![]()
Nee, my tady co máme svoje auta a jejich lak rádi, myjeme ZÁSADNĚ ručně, leštíme ručně.....
zkontroluj těsnění - okna, dveře, snad na to stačí silný proud vody z hadice..
V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práceorgi píše:hmm, aj v zime rucne vonku do pri -10?Kanonýr píše:Hana Švandová píše:Zatím se nejvíc voda objevuje, když jedu z myčky. Takže tam raději moc nejdezdím.Ale přeci jen mýt pořád jen růčo fůčo není nic suprovýho.
No fuj, myčka...![]()
![]()
Nee, my tady co máme svoje auta a jejich lak rádi, myjeme ZÁSADNĚ ručně, leštíme ručně.....
zkontroluj těsnění - okna, dveře, snad na to stačí silný proud vody z hadice..
Kanonýr píše: V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práce
Vubec, pokud se tedy na podzim nevyseres na jeho osetrenipeco píše:Kanonýr píše: V zimě myju jen okna a světla, maximálně auto opláchnu hadicí od soli, všechno ostatní je podle mě v zimě zbytečná práce
podla mna, je v zime prave dolezite davat cistit podvozok.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |