POZOR NA VIRY!!!!!!!!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
POZOR NA VIRY!!!!!!!!!!
Ahoj přátelé. Musím vás upozornit,že nějaký vtipálek posílá zprávy fora v a.j. a jsou v tom viry!!!!! Tak pozor na počítač!
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, spamové příspěvky zde na foru, ale také viry rozesílají roboti, takže za tím nehledejte konkrétního člověka. Rovněž nemá cenu odepisovat (na příspěvky ani na mail), v případě e-mailu se to může vymstít i tak, že tím, že odepíšete, ukážete odesílateli, že Váš e-mail je aktivní a setkáte se s ještě větší porcí spamu, než máte dosud.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Peter dobrý antivirak to istí!! ja zatial bez problemov netujem mam nod 32 a som spokojný
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Ja mám Avast a tiež sa mi zatiaľ osvedčil....
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
RODIs - možno sa Ti osvedčil, lebo nič nenašiel. Jakoooo, nechcem zabŕdať, len z vlastnej skúsenosti: môj nádejný svokor mi takto hovorí: "člověče, ten internet se mi nějak nelíbí, pořád to de pomalej a pomalej, ale přitom, sem to včera kontroloval a virus žádnej".
Takže na to som stiahol 30-dňovku NOD32 a ten tam našiel 6 vírusov a na to Spyboot 1.4 Search and Destroy a ten našiel asi tak 40 adwareov a spywareov. No a k tomu sa mu tam sťahovali nejaké tie prográmky, ktoré sa tešili, že sa nainštalujú. Takže potom následoval FORMAT a nahodenie nanovo. ÁÁÁ odvtedy, čo mu ho "korigujem", tak má pokoj.
Takže na to som stiahol 30-dňovku NOD32 a ten tam našiel 6 vírusov a na to Spyboot 1.4 Search and Destroy a ten našiel asi tak 40 adwareov a spywareov. No a k tomu sa mu tam sťahovali nejaké tie prográmky, ktoré sa tešili, že sa nainštalujú. Takže potom následoval FORMAT a nahodenie nanovo. ÁÁÁ odvtedy, čo mu ho "korigujem", tak má pokoj.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
To mám overenú kombináciu. Nie je žiadúce nahustiť tam xy na Z-tú programov, ktoré sú na to isté a myslieť si, že to bude lepšie. Teraz hovorím o adware a spyware. Ja počítače tak trošku viacej skladám a toto mám overenú kombináciu NOD32 a Spyboot 1.4. a hotovo, aby to čo najdlhšie vydržalo aj tým "neustálym surferom". Ovšem treba aj aktualizovať. Spyboot je ešte k tomu zadarmo, takže dovy dopo. Takým, čo majú radi aj "iné" stránky tam dám ešte Mozillu Firefox, predsa len lepšie ako IE 6. IE 7- v pohode, ale musí byť licencia.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
iba suhlas Iexplorer je nanič same samosťahovanie a pod Mozilla,opera a maxton sa mi pačia
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja pouzivam NOD 32, Firewall Kerio profesional, spayware Terminator, WMAV od kasperskyho, doporucuju moc dobra vecicka, a navic porad aktualizace SP2 XP a i prez takovou ochranu se obcas neco obevi, takze to chce min navstevovat stranky neznameho puvodu Avast docela brzdi komp to se mi nelibilo, taky sem mel zakoupenou licenci od AVG 7 ale jak mile mi dosla tak dalsich 600 kč sem investovat nechtel, myslim ze ted na trhu z tych nejlebsich antiviru je Kaspersky, Trend mikro OfficeScan a taky rikaj ze Panda neni k zahozeni ale jeste sem nezkousel.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já mam ověřenou kombinaci XP SP2 s jejich irewalem, Avast, Spybot a adaware. Zatim asi 2 roky klid na cca 8 počítačích co občas spravuju. Jo a samosebně Firefox místo IE. A i tak je vhodný, když uživatel neni úplnej ondoň
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram