Nazdárek,
tečie mi chladič; aj keď je umiestnený vpravo, zdá sa mi, že to kvapká niekde vľavo... má Espero nejakú takú známu vadu, ktorá by toto mohla spôsobovať? Akože nejaká hadička niekde netesní alebo tak... viete o niečom? Dík
(vopred dík návod, čo s tým (do servisu sa mi nexce))
tečie chladič
Moderátor: Blue Lanos
tečie chladič
Espero 1.5 DOHC 16V
- Reklama
tecie chladič
Mal som pred tzydnom podobny problem. Pod autom byvala po jazde dost velka kaluz a stracala sa mi voda.
Kupil som v autopredajni taku tekutinu na utesnenie chladicov az do velkosti dierky 1mm, stala okolo 160 Sk, a nalial som ju podla navodu do nadrzky a jazdil 1 hodinu. A cuduj sa svete ono to fakt funguje.
Som si myslel, ze budem musiet vymenit cely chladic, ale od vtedy pod autom ziadna kaluz. Ani kvapka. Takze toto mne pomohlo. Odporucam vyskucat. Samozrejme ak nemas netestost niekde mimo chladica (derava nejake hadica, vodna pumpa, ...)
Kupil som v autopredajni taku tekutinu na utesnenie chladicov az do velkosti dierky 1mm, stala okolo 160 Sk, a nalial som ju podla navodu do nadrzky a jazdil 1 hodinu. A cuduj sa svete ono to fakt funguje.
Som si myslel, ze budem musiet vymenit cely chladic, ale od vtedy pod autom ziadna kaluz. Ani kvapka. Takze toto mne pomohlo. Odporucam vyskucat. Samozrejme ak nemas netestost niekde mimo chladica (derava nejake hadica, vodna pumpa, ...)
Daewoo Espero 1.5 16V DOHC (66kW), 1996, LPG (Lovato-LDW01), 230 000 km (15.10.2010)
no, ako chcete, ale ja by som to už takto nerobil...
mal som s tým fest trable, radšej by som hneď vymenil chladič, aj keď v takomto prípade, hlavne keď chladič nie je zdarma sa ťažko radí...
kuk sem: https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.ph ... c&start=30
mal som s tým fest trable, radšej by som hneď vymenil chladič, aj keď v takomto prípade, hlavne keď chladič nie je zdarma sa ťažko radí...
kuk sem: https://www.chevroletclub.cz//viewtopic.ph ... c&start=30
No dřív se používal na utěsnění kapajícího chladiče logr od kafe, nebo cikorka. Myslím, že dnes to bude taky cikorka ale za 160,- -----SUPER že jsem na to nepřišel já
Všeobecně, když něco teče je lepší to vyměnit, lepení nějakou srágorou přinese jen chvilkové řešení a konečné je pak jistě dražší
Všeobecně, když něco teče je lepší to vyměnit, lepení nějakou srágorou přinese jen chvilkové řešení a konečné je pak jistě dražší
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
chladič
....to Richard, když "voňavky" pro pány a dámy - myslím různé ty chemikálie na odstranění tekoucích chladičů, GO motorů, odstranění kouřivosti - utěsnění pístů atd. ...nepomáhají je lepší zjistit - najít místo úniku - chladič gumové kolínko, těsnící páska ( a ted na korejcích jsou geniální pásky GM jenom na zmáčknutí sikama ) já myslím není co řešit naprostý souhlas s tebou....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico