Kameňák
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kameňák
Mladík na plese se zakoukal do krásné, od pohledu něžné a křehké slečny. Dívka na plese byla s rodiči a on neustále přemýšlel, jak jí oslovit. Vyzvat ji k tanci si netroufl, protože nebyl nejlepším tanečníkem a bál se, že by si hned pokazil první dojem. Najednou uviděl, jak dívka odchází na toaletu. Vyrazil a došel k toaletám právě když dívka vstoupila dovnitř. Rozhodl se, že počká a osloví ji až vyjde ven. Čekal poměrně dlouho,
a tak stihl promyslet spoustu variant.
"Dobrý večer, slečno, bavíte se dobře?" mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité...
"Ahoj, já jsem Mirek!" bylo možná zase až příliš hrr.
A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety, mladík se na ní upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas?"
a tak stihl promyslet spoustu variant.
"Dobrý večer, slečno, bavíte se dobře?" mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité...
"Ahoj, já jsem Mirek!" bylo možná zase až příliš hrr.
A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety, mladík se na ní upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas?"
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
- Reklama
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
ááááááá ešte jeden pre ženatých. Ja to ešte nepoznám.....
Žena varí volské oko keď v tom momente do kuchyne vtrhne muž a začne kričať:
"POZOR !!! POZOR !!! VIAC OLEJA !!!
POTREBUJEME VIAC OLEJA !!!! ZHORI TO.... POZOR !!!!
OTOČIŤ,
OTOČIŤ, OTOČIŤ.... RYCHLO !!! POZOR !!! ZBLAZNILA SI SA ??? TEN OLEJ !!!! PRE BOHA, SOĽ !!!! NEZABUDNI NA SOĽ !!!!"
Žena už to nevydrží a úplne vynervovaná sa spýta:
'Čo tak reveš ?!? Myslíš si že neviem urobiť volské oko ????'
Muž kľudným hlasom odpovedá:
'To len aby si mala predstavu aké to je keď po mne vrieskaš počas šoférovania“
Žena varí volské oko keď v tom momente do kuchyne vtrhne muž a začne kričať:
"POZOR !!! POZOR !!! VIAC OLEJA !!!
POTREBUJEME VIAC OLEJA !!!! ZHORI TO.... POZOR !!!!
OTOČIŤ,
OTOČIŤ, OTOČIŤ.... RYCHLO !!! POZOR !!! ZBLAZNILA SI SA ??? TEN OLEJ !!!! PRE BOHA, SOĽ !!!! NEZABUDNI NA SOĽ !!!!"
Žena už to nevydrží a úplne vynervovaná sa spýta:
'Čo tak reveš ?!? Myslíš si že neviem urobiť volské oko ????'
Muž kľudným hlasom odpovedá:
'To len aby si mala predstavu aké to je keď po mne vrieskaš počas šoférovania“
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
chlapy dobreee. pobavilo som sa. ale urcite by to vsetci nasli aj v teme VTIPY DAVEJTE SEM
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Mě před léty dostal taky jeden kameňák, pokusím se ho zrekonstruovat:
Představte si takovej vesnickej linkovej autobus. V jedný vesnici nastoupí babka sedne a jedou do další vesnice. Před další vesnicí se došourá k řidiči a povídá: Panáčku jíš lístkový oříšky? Řidič že jo. Nasypala mu z hrsti a jedou dál. Řidič spokojeně chroupe a tak to jde před každou vesnici. Asi ve třetí vesnici to začne být řidiči divné a když mu zas nese hrst oříšků ptá se báby: A proč mi nosíš ty oříšky? To je nejíš? Ty já panáčku nemůžu, vždyť vidíš, že nemám žuby, čím bych je rozkousala??? Odpoví babka. No tak co proč si je kupuješ, když je nemůžeš jíst? Ptá se řidič. Já si je nekupuju, odpoví babka, já jen mám hrozně ráda OŘÍŠKOVOU ČOKOLÁDU....
Představte si takovej vesnickej linkovej autobus. V jedný vesnici nastoupí babka sedne a jedou do další vesnice. Před další vesnicí se došourá k řidiči a povídá: Panáčku jíš lístkový oříšky? Řidič že jo. Nasypala mu z hrsti a jedou dál. Řidič spokojeně chroupe a tak to jde před každou vesnici. Asi ve třetí vesnici to začne být řidiči divné a když mu zas nese hrst oříšků ptá se báby: A proč mi nosíš ty oříšky? To je nejíš? Ty já panáčku nemůžu, vždyť vidíš, že nemám žuby, čím bych je rozkousala??? Odpoví babka. No tak co proč si je kupuješ, když je nemůžeš jíst? Ptá se řidič. Já si je nekupuju, odpoví babka, já jen mám hrozně ráda OŘÍŠKOVOU ČOKOLÁDU....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: