STK - cena
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
STK - cena
Vcera jsme byli (ja i moje auto) poprve na STK a prislo nam, ze to bylo nejaky drahy (400,- za emise a 430,- za vlastni TK)?
Ptam se proto, ze mi predtim kolega rikal, ze cena je dana zakonem/normou jednotna, ale po absolvovani mi kazdy znamy po dotazani rikal cenu jinou, vzdy nizsi, nez jsem platil ja. Pritom na vozidle nenasli ani naznak zavady, dokonce mi manik, co mi delal TK, auticko pochvalil.
Ptam se proto, ze mi predtim kolega rikal, ze cena je dana zakonem/normou jednotna, ale po absolvovani mi kazdy znamy po dotazani rikal cenu jinou, vzdy nizsi, nez jsem platil ja. Pritom na vozidle nenasli ani naznak zavady, dokonce mi manik, co mi delal TK, auticko pochvalil.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
stk
....no to jsou krásný ceny ( 850 celkem )....praha - bohdalec 550 emise + 700 technická = 1 250...inu jaký kraj taková cena...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Aha, takze jsem vlastne zas tak moc neplatil. Mne jen bylo divne, ze jsem byl na stejnym miste, jako cca pred rokem bracha (s autem s podobnymi parametry) a on pry platil 7 stovek...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
stk
....no to už je pěkný přehled cen....pro úplnost byl jsem ještě v Motole - Plzeňská ( Praha )....emise 450 - tech. 610 - celkem 1 060 a protože jsem měl dvakrát "B" - třetí brzdové světlo zrcadlení ve skle a volné kuláky spodních ramen - tech. opakovaná 50 Kč! ....v Praze nejlepší cena....jinak volnější kuláky se běžně dávají do "A"....asi jsem nenamazal....ale za to mám teď protokol čistý jak padlý sníh....připojuji hodnocení - velmi přísné ale za to objektivní - dále jsem byl v stk Bohdalec emise 550 tech. 700 - hodnocení automatické psaní závad typu "A" - příklad koroze výfuk ( byl nový a našopovaný ) !!! jinak víceméně vše v "A" - volné kuláky ap.
mějme se fajn
mějme se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
V Brezne(SK) je Stk 790,- sk a hrozni pristup mechanikov.
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
stk
....to Soukup gratulujem 660 celkem, to je nejlepší cena...je to možný???, udej přesnou adresu ( a taky jak se chovaj - hodnocení )mnozí budou okolo rakovníka vděční...
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico
UL - za 9 kil jsem to mel komplet, neresim to je to 1x za 2 roky tak me stovka nezabije, navic dam znamymu auto a i nexii vcetne 15" alu nebyl problem, rano jsem predal klice a po praci uz jsem jel domu s nalepkama
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
...to Serpico. Autostop Rakovník je hned na příjezdu od Prahy. Za pumpou Robin Oil do prava a na kopci po cca 200 metrech v levo ja Autostop.Pozor už je nutné se tam předem objednat. Emise jsem měl u Autoopravna Pavel Smejkal Pavlíkov. Hodně solidní člověk,po dohodě dělá i v neděli a hlavně emise neměří na studeném motoru!