A tie LED na 12V si kde zohnal? Resp. bola to nahrada ziaroviek, alebo normalne LED s vyvodmi. Tiez by som si chcel vymenit ziarovky za LED, ale len z dovodu spolahlivosti. Uz ma nebavi 2x rocne menit ziarovky v palubovke.
Uz som si sa na to pozeral, ale zohnal som iba LED na pribl. 3V a s odporom sa mi to moc nedarilo hodit do tej objimky na ziarovku.
Podsvietenie palubovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Jupi pred Led vysokosvietiace som mal v nexii odpor 1kohm a miesto jednej žiarovky som potreboval 5 Led diod aby som ich rovnomerne osvetlil. S to foliou ma to vyšlo na necelých 500Sk a ostali tam žiarovky nič som nemusel nastavovať kde mi maju svietiť ledky. 4ervene polička som nepokryl foliou a tak ostali červene ale ak chceč každe pismeno čislica sa da dať na inu farbu zavisi to na folii. Led sa mi osvedčilo do sťahovania okien a do ovladania tepla a klimy. pred radio display ma tiež foliu
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
Mne islo o zrusenie ziaroviek z palubovky. Kapu mi ako muchy a uz ma to nebavi.simone píše:Jupi pred Led vysokosvietiace som mal v nexii odpor 1kohm a miesto jednej žiarovky som potreboval 5 Led diod aby som ich rovnomerne osvetlil. S to foliou ma to vyšlo na necelých 500Sk a ostali tam žiarovky nič som nemusel nastavovať kde mi maju svietiť ledky. 4ervene polička som nepokryl foliou a tak ostali červene ale ak chceč každe pismeno čislica sa da dať na inu farbu zavisi to na folii. Led sa mi osvedčilo do sťahovania okien a do ovladania tepla a klimy. pred radio display ma tiež foliu
Ohladom rovnomerneho podsvietenia panelu pomocou LED je dolezite kupit LED s sirokym rozptylom. Vacsinou su "uzkosmerove". Este ma napadlokupit bielu LED a na nu navliect ten farebny "kondom", aby bolo farebne podsvietenie.
Co sa tyka toho odporu, chcel som to dat do povodnej objimky (mam namysli teraz tie mikroziarovky), ale tam mi to nevoslo - malo miesta v objimke na ziarovku. Urcite som to nechcel naspajkovat priamo na palubovku.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
tie ledky som kupil na www.tuningshop.sk 5ks stalo 216 sk, su 12v takze nemusis riesit zaidne odpory a letovanie, ta objimak co je tam na ziarovky povedne je trosku vacsia ledky tam ale drzia treba len odklopit kontakty aby sa dotykali stien a zamedzil si tomu ze pri nadskoceni sa ti zrusi kontakt, treba ich 4 piatu so mdal na regulaciu ofukovania a maly by mi prist aj dalsie a tie by som chcel dat na regulaciu tepltoy a smer ofukovania a taktiez do ovladania okien
nexia sedan,1,5 8V,rv96,cervena metaliza,radio pioneer deh-p55BT
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat