otazka ohladom naprav
Moderátor: Blue Lanos
otazka ohladom naprav
takze v prvom rade prosim prepacte ak niektore veci nenazvem tak ako sa volaju ale ich popisem tak ako vyzeraju. moc sa v tom nevyznam. k veci: ked vytocim koleso do strany tak aby som videl na tlmic, pruzinu a vsetko ostatne, tak je tam este jedna taka tycka, zakoncena na oboch stranach gumickami, viac-menej zvislo upevnena na spodnom konci ak sa nemylim o napravu a horny koniec je pripevneny o taku pozohybanu trubku ktora ide niekde viac od stredu auta. otazka znie: na co tato zviska tycka sluzi a ci moze sposobit casom nejaky vaznejsi problem aj na lavej strane je ta tycka viac sikmo ako na pravej (ta je skoro kolmo, mozno 5stupov), lava je hadam 15stupov nakrivo. chcel som to ukazat na obrazku, ale v katalogu dielov som to akosi nenasiel. tak dik za info. a nesmejte sa.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
Re: otazka ohladom naprav
nikto sa smiat nebude.. ja osobne som tiez nevedel, co to je. takze keby sa smiali, aby si sa aspon necitil sammrk píše:takze v prvom rade prosim prepacte ak niektore veci nenazvem tak ako sa volaju ale ich popisem tak ako vyzeraju. moc sa v tom nevyznam. k veci: ked vytocim koleso do strany tak aby som videl na tlmic, pruzinu a vsetko ostatne, tak je tam este jedna taka tycka, zakoncena na oboch stranach gumickami, viac-menej zvislo upevnena na spodnom konci ak sa nemylim o napravu a horny koniec je pripevneny o taku pozohybanu trubku ktora ide niekde viac od stredu auta. otazka znie: na co tato zviska tycka sluzi a ci moze sposobit casom nejaky vaznejsi problem aj na lavej strane je ta tycka viac sikmo ako na pravej (ta je skoro kolmo, mozno 5stupov), lava je hadam 15stupov nakrivo. chcel som to ukazat na obrazku, ale v katalogu dielov som to akosi nenasiel. tak dik za info. a nesmejte sa.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Blue Lanos
Ako bolo napisane su to stabiky. Tu gumu treba menit!!! lebo AJ TO sposobuje buchoty po nerovnostiach. Ja som ich menil po 60tis. aj emkas. Cena tej jednej gumy bola asi 15sk takze to neni tak strasne ale zrejme bude treba vymenit aj tie tycky pac sa nemudu dat asi povolit matky a pride na rad flexa... V PN to neslo povolit mne ani emkasovi tak tam mam nove aj to aj to. Preco je sikmo to netusim ale hadam, ze moze byt od nejkaej jamy???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01