Ty už si i tady jak to deláš,sákra že vy tam píšete voba najednou A neni to technická vec bo já sem to už psal milionkrát-- na plyne jezdíš- korunky šetříš A bude i na prádélko
Sem tam se neco vyskytne ale není to nikdy nic vážnýho v každým případe na to máte dva roky záruku,ale jak sem už párkrát psal tak Daewoo je všeobecne auto které je jakoby stvořený pro provoz na LPG A ješte to zařízení montujeme i do velkých teréních aut a zatím s žádnou sekvenciou nebol problém
No dá se ,to je takový malý a vetšinou se dává k tankovacímu hrdlu benzínu no a k tomu je takový nástavec kterej tam vždycky při tankování našroubujete a teď proč ho chceš skrývat když lanos to má povolený legálne a tam se potom tankovací hrdlo montuje do nárazníku
On to není takovej problém já sem to moje namaloval do stejný barvy a po ptákách Problé totiž vzniká při tom co se dává k benzinovému tankování tak se vlastne musí provrtat vnitřní blatník no a tam to potom bude rezavet to se vlasne nemúže stát při klasickým tank.protože se to dává do plastu
Ne jenom do nárazníku,no dáva se ješte holanskej systém ale to se vyřeže velká díra do boku auta a vetšinou po roku až dvou to začne rezavet takže toto je nejhorší to by sem nedal ani nejvetšímu nepřítelovi natož vám Ten systém do nárazníku je nejlepší a není to až takový viditelný