Nexia je Bezpečné auto

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..Nexia 8V nema EGR ventil..
..

kufer uz mash f poraadecku ..??
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Reklama

Bajo

Příspěvek od Bajo »

Robi to stale??? Alebo iba obcas??? Sviecky a kable boli menene kedy???
Serpico

Příspěvek od Serpico »

....to JRD McLaren mám nessi 8ventil a má EGR jednou jsme ho zaslepovali s palikxem...Marra to škubání mi připomělo můj problem - taky škubala - prošel jsem Srba servis - vyměnili těsnění pod hlavou ( byla srovnaná, údajně křivá ) vyměnil jsem kabely, svíčky, zapalovací modul, cívku, palec, víčko a říkal jsem si tam už není co - no a přišel palikx a poradil mi vyměň hřídelku s magnetickou růžicí - bohužel chtěl jsem vyměnit i stacionární pole ( je tam kolík na tom jsem pohořel ) a musel jsem koupit celý rozdělovač a bylo po problému - nechápu co se na ní může posr.. ale bylo to tak zkušenosti našeho palikxe k nezaplacení, měl jsem začít u něj - scanner nic nepíše - hřídelka se blbě shání mám ji stála 880, zbyla mi dám ji za 500

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Marra

Příspěvek od Marra »

kufr jdu příští týden vytahovat, zatím jsou posunul zámek kufru, ať jde dobře otvírat kufr a vytáhl nrazník ať trochu vypada.... no, a jaký má egr ventil vliv na emise?? a na kat a lambdu? Serpico... nevím jestli máme stejný problém, mě štvou přechody - když nechám např, auto brzdit motorem a pak chci jemně přidat,tak to nezabere, ale rozcuká, jako by byly obrovské vůle v poloosách (blbé přirovnání, ale je:) )..
Nexxxia Sedan 1,5 8V RAKETA za 6 l / 100 km
Serpico

egr

Příspěvek od Serpico »

....no Marra na dálku mi to opravdu přípomíná moje problémy....chci předjet a místo toho cukatura....po zahřátí motoru se to zmírnilo - ale zůstavalo, prošel jsem i Srba servis...no nakonec to odstranil "palikx" (výměna magnetická hřídelka s růžicí ) a jsem mu za to vděčný, nechápu co se na ní může pos..., kus ocele a magnetu. To jsou prostě zkušenosti mechanika, kterýmu projdou rukama hodně závad - scanner nic neukazuje - ostatně vyhodnocení hodnot napsanejch na scaneru umí přečíst a vyhodnotit taky jenom "pan mechanik" a o tom to je, netroufám si proto na dálku určit to je to a ono, dokáži si změřit odpor kabelů, pohledově zkontrolovat svíčky atd. ale tohle je prostě pro palikxy a petrmy a nakonec i ony mnohdy skončí u pokus - omyl ( a vážím si jich právě proto, že to dokáží přiznat ), ale mají proti nám výhodu - nemusí nakupovat díly, zajdou do skladu

mšjme se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“