www.image
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Rohlíky neřešte protože to poznám a ať deláš co deláš tak to neuklidíš stačí vždy před tím než nekam jedete a ty zrcadla by sem taky nechal až na jaro no a mám dojem že NEDO neni nejakej levej takže si pomúže sám,nemyslim že je to až takový strašný,já sem už tu oloupanou barvu videl a de to docela dobře zakamuflovat
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, to je fajn, že tu je další člen, který má 1,6 16v. Zdravím!
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-
- Kontaktovat uživatele:
Neboj v aute budete mít automatiku takže nastartuješ a jedeš no a normálne časem ani nepřijdeš na to že jedeš na plyn (leda tak na celej ) a jízda na plyn je stejná jako na benálNedomova1 píše:A JEŠTĚ NĚCO.VYSVĚTLETE MI, KDYŽ BUDEME MÍT LPG-AUTO MI U BARÁKU NASTARTUJE NA BENZÍN,PŘEPNE SE TO SAMO,NEBO BUDU MUST PŘEPNOUT SAMA?
-
- Kontaktovat uživatele:
Co se stále bojíš jak řikám nastartuješ a bode Ti blikat taková kontrolka na ovádání LPG a když přidáš plyn tak se to přepne do LPG a bude Ti tam svítit jedna kontrolka trvale Když potom vypneš motor tak to znovu nastartuje na benzin a přidáš plyn a si zase v LPG už je to jasnejší Proste se ničeho neboj já už mám LPG v třetím aute a asi 9 let no a všechno dobrý.....de jenom o zvyk
-
- Kontaktovat uživatele:
No von má prvdu protože vy tam budete mít sekvenční zarízení no a to přepne do LPG až když má motor určitou teplotu,zase je výhoda že při tomhle zařízení Ti to do benzinu přejde samo když Vám dojde plyn Proste při sekvenčním zařízením ani nebudeš vedet na co jedeš,do plynu přejde samo a do benzínu te to upozorní bzučátkem Je to vlastne konfortné zařízení
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
PEHA ako to že nezbadá že ide na lpg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veď bude tankovať za polovicu!!!!!!!!!!!§§
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500