www.image

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No však se spolu setkáme teda myslim se všemi vámi na jaře na střetku :lol: :lol: :lol: To je nejvetší vec na kterou se teším :D ;)
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Rohlíky neřešte protože to poznám a ať deláš co deláš tak to neuklidíš :D stačí vždy před tím než nekam jedete :P a ty zrcadla by sem taky nechal až na jaro ;) no a mám dojem že NEDO :mrgreen: neni nejakej levej takže si pomúže sám,nemyslim že je to až takový strašný,já sem už tu oloupanou barvu videl a de to docela dobře zakamuflovat -i
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No voni maj náhodou pjekný i v supermarketech a sou docele laciný :D ale když chceš nejaký třeba chromovaný tak skus mototechnny :idea: Jinak ťe chválí tvúj vkus protože auto v zimne na plecháčích bez puklic je hrúza :lol: :lol: :lol:
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Jéé, to je fajn, že tu je další člen, který má 1,6 16v. Zdravím! :D
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nedomova1 píše:A JEŠTĚ NĚCO.VYSVĚTLETE MI, KDYŽ BUDEME MÍT LPG-AUTO MI U BARÁKU NASTARTUJE NA BENZÍN,PŘEPNE SE TO SAMO,NEBO BUDU MUST PŘEPNOUT SAMA?
Neboj v aute budete mít automatiku takže nastartuješ a jedeš no a normálne časem ani nepřijdeš na to že jedeš na plyn (leda tak na celej :lol: ) a jízda na plyn je stejná jako na benál :D :D :D
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Co se stále bojíš jak řikám nastartuješ a bode Ti blikat taková kontrolka na ovádání LPG a když přidáš plyn tak se to přepne do LPG a bude Ti tam svítit jedna kontrolka trvale ;) Když potom vypneš motor tak to znovu nastartuje na benzin a přidáš plyn a si zase v LPG :lol: :lol: :lol: už je to jasnejší :?: Proste se ničeho neboj já už mám LPG v třetím aute a asi 9 let no a všechno dobrý.....de jenom o zvyk :o) :o) :o)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No von má prvdu protože vy tam budete mít sekvenční zarízení no a to přepne do LPG až když má motor určitou teplotu,zase je výhoda že při tomhle zařízení Ti to do benzinu přejde samo když Vám dojde plyn :lol: Proste při sekvenčním zařízením ani nebudeš vedet na co jedeš,do plynu přejde samo a do benzínu te to upozorní bzučátkem :lol: :lol: :lol: Je to vlastne konfortné zařízení :D :D :D
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

PEHA ako to že nezbadá že ide na lpg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! veď bude tankovať za polovicu!!!!!!!!!!!§§
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Odpovědět

Zpět na „POKEC“