mám otázku vetilátor ktorý je na chladiči má chladiť vodu v chladiči alebo motor
mne sa zdá či ho nemam zapojený naopak ak mi zopne ventitátor tak vzduch fúka smerom na motor má to tak byť? polovica mojich známich
vraví že má vzduch chladiť smerom k chladiču a nie k motoru
auto sa neprehrieva a ide normálne a chcem sa spýtať či má byť
dáka tlmiaca pena na prednej kapote z vnútra nad motorom lebo
ja tam nic nemám na tíchší chod motora?Dík
ventilátor
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
nazdar.... to s tým ventilátor je fest dobreeeee.....
... no, keďže je na chladiči, tak má chladiť vodu v chladiči (čiže cirkuluje vzduch chladičom a fúka na motor... )
... na kapote býva taká tlmiaca "pena" skôr tapacír, ale na starších autách to je zriedka, bo je buď vymenená kapota alebo to sa proste rozpadlo...
adios
... no, keďže je na chladiči, tak má chladiť vodu v chladiči (čiže cirkuluje vzduch chladičom a fúka na motor... )
... na kapote býva taká tlmiaca "pena" skôr tapacír, ale na starších autách to je zriedka, bo je buď vymenená kapota alebo to sa proste rozpadlo...
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Ten vetrak saje vzduch skrze chladic a ofukuje i motor, takze to mas asi spravne, a ten tlumici potah vnitrku kapoty ma jen nektere Espero, ja ho tam taky nemam a nevim kdy a proc to tam davali
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
stači trochu pouvažovať od motora keby ťahalo vzduch tak jednak na chladič fuka teplý ale to je najmenej ale si predstav že vlastne bude fukať proti smeru jazdy a napor vyduchu ho anuluje nie???
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
stači trochu pouvažovať od motora keby ťahalo vzduch tak jednak na chladič fuka teplý ale to je najmenej ale si predstav že vlastne bude fukať proti smeru jazdy a napor vzduchu ho anuluje nie???
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
Větrák samozřejmě pomáhá proudění vzduchu skrz chladič jak motoru tak i klimy. Pokud je umístěn (po směru jzdy) za chladičem jakoby vzduch z chladiče odebírá a ofukuje motor. U některých aut bývá umístěn i před chldičem a tudíž fouká do chladiče... Jinak pokud je zaplá klima ventilátory vždy pracují
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502