PŘÍSPĚVKY DO FÓRA DŮLEŽITÉ
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
VY MÁTE NA SLOVENSKU JEN TŘI MĚSTA? NO TO SE TEDA MÁTE ČÍM CHLUBIT!!!rcmichal píše:presov je tretie naj mesto slovenska a je pri kosiciach na vychode slovenskaNEDOMA píše:MY JSME TEHDY JELI VLAKEM TAKŽE JSME ANI JEDNO VAŠE MĚSTO PO CESTĚ NEPOTKALI(ZA HRANICEMINA SLOVENSKU UŽ VLASTNĚ NEBYLO NIC AŽ TY HORY).TAK JAKÁ ROŽŇAVA A PREŠOV?
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
S TEBOU BYCH TEDA ŽÍT OPRAVDU NECHTĚLA! TO JE NĚJAKÁ ROVNOPRÁVNOST?!rcmichal píše:jednoducho s mojou zenou sme si dali pravidlo co je moje nieje jej a co je je nadobudla odomna a patri to mneNEDOMA píše:A VLASTNĚ MĚ TAK NAPADÁ,JAK MŮŽE CHTÍT NĚCO DĚLAT NA AUTĚ, KDYŽ JE MOJE-TEDA ASPOŇ V TP.
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
inac moja zena sa zatial nestzuje ma co potrebuje ,nezariekam jej dam jej pocom tuzi ,kupim jej len hlavne aby sa mi starala o nasho sina aby sa mu nic nestalo.doniesol by som im aj modere zneba kazdy tyzdenNEDOMA píše:S TEBOU BYCH TEDA ŽÍT OPRAVDU NECHTĚLA! TO JE NĚJAKÁ ROVNOPRÁVNOST?!rcmichal píše:jednoducho s mojou zenou sme si dali pravidlo co je moje nieje jej a co je je nadobudla odomna a patri to mneNEDOMA píše:A VLASTNĚ MĚ TAK NAPADÁ,JAK MŮŽE CHTÍT NĚCO DĚLAT NA AUTĚ, KDYŽ JE MOJE-TEDA ASPOŇ V TP.