autoradio pod vianocny stromcek
Moderátor: Blue Lanos
autoradio pod vianocny stromcek
ahojte, nemate niekto prehlad o dobrych autoradiach do nasich lanosikov v cene okolo 3-3500 sk s dph, ktore zvladnu cd s mp3?
diky za tipy.
diky za tipy.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
- Reklama
- Blue Lanos
Pioneer DEH typ podla penazenky
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
do 3-3500 toho moc nie je, do 3000 len Sencor alebo Roadstar a pod, do 3500 sa msylim da zohnat nejaky Panasonic, nieco okolo 3500+ je nejake SONY, skus sa pozriet na napr. NAY.sk - AUTO AUDIO alebo iny webshop, alebo kebyze chces mam na predaj novy Kenwood KDC-W3534A za 3500
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
ten kenwood je pouzivany? a pasuje bez nejakej redukcie do nasich lanosov? je k tomu aj zarucny list?mrk píše:do 3-3500 toho moc nie je, do 3000 len Sencor alebo Roadstar a pod, do 3500 sa msylim da zohnat nejaky Panasonic, nieco okolo 3500+ je nejake SONY, skus sa pozriet na napr. NAY.sk - AUTO AUDIO alebo iny webshop, alebo kebyze chces mam na predaj novy Kenwood KDC-W3534A za 3500
ten kenwood je uplne novy, este nebol ani vybaleny z krabice, pred par dnami kupeny, ma klasicky ISO konektor, takze ak mas uz ISO tak by tam mal ist, mam ich viac kusov, jedno si necham asi pre seba, zaruka je 2 roky (doklad je u mna), lenze ti neslubim ze o 2 roky ho pojdem do nemecka dat reklamovat, ale cely buduci rok tam budem chodit docela casto takze cezo mna by sa cely buduci rok dala vyriesit pripadna reklamacia.
vypada presne takto isto ako ine modely:
inak, odkial si ? mam uz par zaujemcov ktori pridu osobne, tak im by som dal zatial prednost, este sa ozvem
zajtra (utorok) som okolo obeda v BA, tak ak si nahodou odtial, tak sa da aj osobne, ale len zajtra, inak do BA nechodim.
inak, odkial si ? mam uz par zaujemcov ktori pridu osobne, tak im by som dal zatial prednost, este sa ozvem
zajtra (utorok) som okolo obeda v BA, tak ak si nahodou odtial, tak sa da aj osobne, ale len zajtra, inak do BA nechodim.
Naposledy upravil(a) mrk dne pon lis 27, 2006 15:41, celkem upraveno 2 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
som z Ba, ale do piestan by som sa teoreticky zastavil.. ak by som vzal, tak hned 2ks. ale potrebujem vediet na isto, ci tie dva kusy budes mat.. nie ze mi pak povies, ze ci to predal niekomu inehmumrk píše:ten kenwood je uplne novy, este nebol ani vybaleny z krabice, pred par dnami kupeny, ma klasicky ISO konektor, takze ak mas uz ISO tak by tam mal ist, mam ich viac kusov, jedno si necham asi pre seba, zaruka je 2 roky (doklad je u mna), lenze ti neslubim ze o 2 roky ho pojdem do nemecka dat reklamovat, ale cely buduci rok tam budem chodit docela casto takze cezo mna by sa cely buduci rok dala vyriesit pripadna reklamacia.
ak mas dva kusy a nechces ich predat niekomu inemu, na 99% oba beriem...
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Já si pod stromeček nadělím Panasonic CQ-C1303NE...původně jsem chtěl Kenwooda, ale tohle je o šest stovek levnější a má to AUX vstup...a Panasonic je na tom podle mě s kvalitou poměrně dobře...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ja mam radijko s usb vstupom a sice je to celkom fajne pouzit usb klucik namiesto placky (najma rychle hladanie skladby na rozdiel od cd) ale rovnaku sluzbu by spravil v pripade vreckoveho mp3 prehravaca aj aux vstup. Ten vsak nei je podmienkou. Daju sa pouzit aj cinch vstupy a aux nahodit niekam na palubovku, napr espero ma na to vhodny kaslik pod radiom z 1cm sirokymi bocnicami. Ma to najma tu vyhodu ze si donesiem do auta to co chcem pocuvat a nemusim kvoli tomu palit dalsiu placku. Ak ide o znacku, hifisti odporucaju tusim pioneery alebo panasoniky aspon v tychto cenovych hladinach.
A co tůhleto, ani ne za 2k - Daewoo je Daewoo...
http://www.koridor.cz/inshop/autoradia/ ... -cd/s-mp3/[id-35015930]-autoradio-daewoo-agc-5200.html
http://www.koridor.cz/inshop/autoradia/ ... -cd/s-mp3/[id-35015930]-autoradio-daewoo-agc-5200.html
Daewoo Lanos SE, 1998, 1349 ccm, stříbrná metla, 13ky kolesa...