Výměna roz. řemene
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Výměna roz. řemene
Mám dotaz právě jsem byl v servisu zeptat se na vymenu remene.Tam mě řekli ze to che zároven vymenit i vodni pumpu.Tak bych rad vedel jestli se to ma cenu nebo je to zbytecny a Staci vymenit Remen a kladku.Mam nexii rok vyroby 95, 1,5i 8v.Dik za radu.
- Reklama
Re: Výměna roz. řemene
v daewoo na racianskej v BA mi povedali, ze kladky na 8v netreba, ze su kovove, ze vydrazia aj 200 000km, ale uvaz si to sam. ja som len rozvodovy remen menil pri cca 90 tis km a teraz mam 137 tis. a pohodickaGif píše:Mám dotaz právě jsem byl v servisu zeptat se na vymenu remene.Tam mě řekli ze to che zároven vymenit i vodni pumpu.Tak bych rad vedel jestli se to ma cenu nebo je to zbytecny a Staci vymenit Remen a kladku.Mam nexii rok vyroby 95, 1,5i 8v.Dik za radu.
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
vodna pumpa a rozvodovy remen...
zacalo to asi takto:
pri nejakom pocte kilometrom mi vymenili rozvodovy remen.
potom za par kilometrov mi zacala tiect vodna pumpa a pri jej vymene mi zistili ze je poskodeny aj rozvodovy remen. pravda dal som vymenit len vodnu pumpu lebo som nemal na viac vydel som ho bol taky troska vyzubkaveny.
teraz ho idem uz dat vymenit.
ale mam otazku:
Mohlo sa to stat tou pumpu ze mi pokazila novy remen? teraz mi ho chcu vymenit. ze 1000sk - remen+robota... nie je to vela?
pri nejakom pocte kilometrom mi vymenili rozvodovy remen.
potom za par kilometrov mi zacala tiect vodna pumpa a pri jej vymene mi zistili ze je poskodeny aj rozvodovy remen. pravda dal som vymenit len vodnu pumpu lebo som nemal na viac vydel som ho bol taky troska vyzubkaveny.
teraz ho idem uz dat vymenit.
ale mam otazku:
Mohlo sa to stat tou pumpu ze mi pokazila novy remen? teraz mi ho chcu vymenit. ze 1000sk - remen+robota... nie je to vela?