PŘESTAVBA NA LPG
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
-
- Kontaktovat uživatele:
Počúvaj NEDOMO keby si zajel k nám do servisu tak Ti tam nahodíme Landi Renzo alebo Loutek s RJ a odpojovačom vstrekou a + oficiálny zápis do TP Neviem o čom rozmíšlaš veď najlepšie je zájsť do LPG servisu a tam Ti to vysvetlia Pokud si to ovšem nechceš kúpiť vo vreci a namontovať doma na dvore (to Ti však neradím)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak potom tak jako som ti písal nedaj sa nachytať na podtlak lebo to je najhoršie čo môžeš urobiť v tvojom aute Podla mojho Ty asi nepotreboješ ani sekvenciu aj keď je najlepšia ale dáva sa len do najnovších vozov a hlavne kvôli prepínaniu je vhodná na dlhšie trasy Čiže klasika s RJ a odpojením vstrekou Prajem vela štastných km na LPG
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
ANO
a jestli se nepletu tak vstřiky mi odpojovalo už BRC na Feldě takže předpokládam že cokoliv je dělaný na stříkačky, automaticky odpojuje vstřiky. Přece to nebude cákat do motoru najednou belál s plynem
a jestli se nepletu tak vstřiky mi odpojovalo už BRC na Feldě takže předpokládam že cokoliv je dělaný na stříkačky, automaticky odpojuje vstřiky. Přece to nebude cákat do motoru najednou belál s plynem
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jaky system?NEDOMA píše:TAK SE TEDY DOPORUČUJETE SEKVENČNÍ CENA JE 29 990,-Kč
JE TAKOVÁ LIDOVÁ
V Gera Hk mi nabizel do laguny sekvenci Tartarini s toroidem za 33kkc...
Jinak pokud mas sekvenci za 29kkc, a podtlak za 20kkc, tak si spocitej jaka bude navratnost v pripade ze podtlak ti bude zrat o 2L/100km LPG vic(a to bude), nehlede na problemy s vyladenim a vyssi poruchovost oproti sekvenci...
Jo gadzo a ten technik je muj bracha pico, to mas kua stesti ze si ho poslech
-
- Kontaktovat uživatele:
No pekne píšete o sekvencii ale POZOR pokud s autom v zime jazdíte len vzdialenosti okolo 10 km motor vychladne a potom zasa 10 tak to odjazdíte len na bebzin lebo sekvenc prepína v závislosti od teploty motora a to pri najmenej 30 stupnou a ten rozdiel v spotrebe no výrobcovia systémou hovoria že sekvenc má spotrebo 1-1,a systém s R.J. by mal mať nárast oproti benálu asi 10% no ale zatial som to nevidel na žiadnom vozidle dodržané
-
- Kontaktovat uživatele:
Zmiešavač nemrzne - mrzne reduktor ale systém s riadiacou jednotkou prepneš asi po 5 min.po štarte a ver tomu že sekvenc NIE Já môžem mať sekvenčné v aute za dealerskú cenu ale bývam 5km od roboty takže sa ani Lega s novým termostatom nezohreje aby to preplo jinak kolega má sekvenciu v Kalose býva blok odo mna a celú zimu netankuje plyn-úspora proti mne nieje žiadna skôr naopak Jo ale to je jiné keď tam tu sekvenciu musíš dať lebo novšie auta už bez tohoto systému nefungujú,a tiež keď s autom jazdíš na dlhé trasy to je potom sekvenc jednotka