aky mate vzduchovy filter?

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

richiprofi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richiprofi »

martin, ako povedal milosh....je ti tam na dve veci :o ....bez odizolovania a studeneho sania ti len vykon a prietok ubere...tak to ries cim skor....inak ta plastova rura je ohybna alebo tvrda ebez moznosti ohybu :twisted:
Reklama

martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

je to z gumy , takze ohebna. No ale nezda se me ze by to s tim jelo hur, ale treba sem ted zaujatej :D . No nejvetsi sranda byla vyndat ten snimac teploty z tej starej trubky a dat do tej novej
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

tak to ti verim, hehe...ja planujem spravit namiesto serioveho airboxu hlinikovy, nech to splna ucel 8)
mazesk
Kontaktovat uživatele:

q

Příspěvek od mazesk »

no teda... :)
martin - nechcem sa do.....t (nevyznam sa moc) ale nemal by byt ten filter nad tym otvorom, doteraz co som videl, vacsina ho ma tak...

blue, ale sisku som mohol mat tiez za cca 2500, potom co je lepsie :D
siska je pekna pre efekt? :D ved obycajny papierak stoji 800,- a vlozka teda cca 2400 + robota (izolacia) efekt = ?? je to fakt take dobre aj s tou vlozkou??
Obrázek

lanos 1,5; hatchback 5D; bez výbavy :-)

(stale som tu s vami, aj ked uz velim francuzovi :) )
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

tos nam musi povedat milosh ten ma vlozku 8) ale sisku nechcem ja v zime nebudem prehadzovat furt na papierak :cry:
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

> mazesk No mel by bejt , ja sem ho tam chtel dat, jenze sem nemel vetsi vrtak :roll: ,takze jsem pouzil jednu diru po airboxu, na tej fotce je videt mala dirka , o vikendu to budu predelavat. No a dam tam nakou tu hadici na privod vzdchu i kdyz jeste nevim jak ji tam pridelam
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
Marek

Příspěvek od Marek »

Tak ta roura se nazýva ALUFLEX a maj ji v každém Baumaxu apod. Různé délky a různé průměry tak stačí vybrat průměr přesně na díru a bude to tam držet samo 8) Aspoň mě to tam drží na Nexii je průměr 10cm ;)
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

Marek píše:Tak ta roura se nazýva ALUFLEX a maj ji v každém Baumaxu apod. Různé délky a různé průměry tak stačí vybrat průměr přesně na díru a bude to tam držet samo 8) Aspoň mě to tam drží na Nexii je průměr 10cm ;)
no ale preci ji musim prichitit nako k blatniku ne? A ty ji mas nasazenou primo na filtr? Sem myslel ze tu rouru namirim jen na ten kuzel
Marek

Příspěvek od Marek »

Namířil sem ji jenom na kužel protože se mi do trubky nevešel :lol: Koukam, že máš mlhovky takže to budeš mít asi složitější. Já studenej vzduch tahám z otvoru pro mlhovku protože žádné nemám :roll:
Jo dole to musíš nějak přichytit aby ti nespadla na zem a nenasávala bordel já to mám zatím izolačkou :oops: takže musím něco vymyslet ;)
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

tak a je to hotove

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

a co je to lepsie teraz ? poznal si rozdiel :?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

Zda se mi to stejny, ale kdyz vsichni tvrdite, ze to tam ma bejt, tak na tom asi neco bude.
richiprofi
Kontaktovat uživatele:

martin, ako kukam, ty asi klimu nemas, ze??lebo tam mas akosi moooc miesta pred coolerom :shock: :twisted:
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Rozdíl je patrný až při delší jízdě, když se motor zahřeje...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin »

klimu nemam :cry:
Odpovědět

Zpět na „LANOS“