Kladivo - Hra pro dámy :-)

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Serpico

akri

Příspěvek od Serpico »

...no já nevím co je lepší...rakvičkou mrskat, to je skoro rouhání - jediná a to neodvratná věc konec našeho bytí... naproti tomu holky to maj zase na sado - maso... akri a co talhle něco optimistištějšího, třeba i sexy ale bez přívlastků.....já se přiznávám, že mnohdy současným teenagerům ňák nerozumím....to Iveto, to není o červenání ( to patří k jiným příležitostem ), to je sadistické...pozor na deviaci....nedávno a teď tomu dám "korunu" jsem četl v tisku, že mladé dámy začaly příjímat alkohol pochvou a to jenom pro rychlejší vstřebání alkoholu bez následného alkoholového odéru z úst...to už nejsem schopen posuzovat, to už z " toho " dělaj palírnu.... nakonec hledat hranice v jakémkoliv konání asi nelze, já nevím....

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Iveta

Příspěvek od Iveta »

To - Serpico-, víš já už ,, bohužel " nějaký čas nepatřím mezi teenagery, ale díky svým dětem jim rozumím a občas se tak cítím. Nemám ráda násilí a ubližování druhým lidem obecně. U těchto srandiček jde ale o to brát je s nadhledem a humorem. Takže člověčě - nevaž se - odvaž se ! :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ale neprozrazuj svúj vek protože je nás tu více takových plnoletých :lol: :lol: :lol: ale máš pravdu každej je starej na kolik se cítí já asi tak na 20 no 25 možná 30 :lol: :lol: :lol: ale víc už néééé
Serpico

kladivo

Příspěvek od Serpico »

....to Iveta jasně.... už jsem odvázanej, to bylo vlastně jen aby diskuse nestála a provokovala k dalším úvahám v různých rovinách...já nakonec Akriho beru...taky mi bylo předevčírem pětadvacet....

mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: kladivo

Příspěvek od Akri »

Serpico píše:....to Iveta jasně.... už jsem odvázanej, to bylo vlastně jen aby diskuse nestála a provokovala k dalším úvahám v různých rovinách...já nakonec Akriho beru...taky mi bylo předevčírem pětadvacet....

mějte se fajn
Nikdo Te nenutil to prohlizet :D
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ty myslíš že jenom prohlížel :?: podle mne mlátil po piňdourech až se prášilo :lol: :lol: :lol:
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:lol: to jsem nechtel napsat, to by pak vypadalo, ze jsem si myslel, ze se na net pripojuje v "modre ustrici" :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Že by přitom tancoval :lol: :lol: :lol: neuveritelnééééé :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Serpico

kladivo

Příspěvek od Serpico »

....to Peha, ty si snad "bukvice" ( jenom reaguji na tvoje představy ) pro mě nepředstavitelná orientace, v mých kruzích je to dost silná nadávka - pokud tomu tak není, jsem rád a beru zpět i když s určitým váháním
...to Akri, já tě jenom chtěl vyprovokovat k něčemu dalšímu a jinému - lepšímu, každopádně je to oživení netu....

mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „POKEC“