Celý predok biely
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Ale je to krasne auto Hlavne ze je to daewoo ako uz povedal mino-peha- píše:Už som to spomínal ale keď mi pred mesiacom vypovedal službu OPLÍK tak večer na netu som shánal dákeho Maťulku už bol skoro vybraný a ráno.......skvelá kúpa Proste mám Daewoo a kedže nie to najmenšie tak to najvetšie
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
no mne ide o to aby tie smerovky opticky zanikli, takze preto tmave.-peha- píše:Mufty akú farbu chceš použiť,nechceš skúsiť tiež biele To je len nápad.
ja mam rad ked ma auto trosku ostrejsi vyraz v tvari preto mracitka, samozrejme lakovane vo farbe karoserie. iste ze teraz tie svetla nie su zle ale pripada mi to take zatial co ja chcem
Lega 2.0i LPG full
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu keď to je úprava ktorá nemá trvalý zásah do vozidla tak to treba skúsiť Hovorí sa že za to nič nedáš nie.Mufty píše:no mne ide o to aby tie smerovky opticky zanikli, takze preto tmave.-peha- píše:Mufty akú farbu chceš použiť,nechceš skúsiť tiež biele To je len nápad.
ja mam rad ked ma auto trosku ostrejsi vyraz v tvari preto mracitka, samozrejme lakovane vo farbe karoserie. iste ze teraz tie svetla nie su zle ale pripada mi to take zatial co ja chcem
Tak jestli fakt chces znat muj nazor, tak desne nesnasim tuzing v jakekoliv podobe (konkretne ta mracitka jsou priserna na uplne kazdym aute). Neber si to osobne, je to proste muj postoj nejen k autum (uz jsem to deklaroval v sekci pro predstavovani aut). Ocenuji a snazim se, aby kazda vec v mem uzivani vypadala stale co nejzachovaleji a bez cizich prvku navic - tj. maximalne originalni vzhled i stav... Sorry, ze jsem Te asi nepotesil....Mufty píše:Tak aj ja pridam svoju trochu do mlyna, tutoka prikladam moj amatersky nacrt ako si predstavujem moju legu po pridani mracitok a zatmaveni smeroviek. Takze ak mate nejake pripomienky a kritiky tak smelo.
Nicmene, pokud se jedna o decentni a napaditou upravu, jsem schopen ji pochvalit, jako treba ty bile blinkry na kolegove bile Leganze - v tomto pripade je to opravdu slusive vylepseni, i kdyz nazor, ze cire/bile svetlomety jsou prece "moderni", je jenom chatrne alibi - bile blinkry ma vepredu napr. i Favorit a snad tu neni nikdo, kdo by toto auto povazoval za vrchol modernosti...
PS: A jestli chces mermomoci neco zlepsovat na vzhledu sve kary, tak zacni s tou oprejskanou maskou chladice a zazloutlyma mlhovkama (viz Tve foto)...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-
- Kontaktovat uživatele:
tie mracitka su fakt hnusne, ja sice niesom proti mracitkam, ale na Leganzu sa absolutne nehodia ...
PS: co by mohlo byt celkom pekne je co som videl na nejakom polskom lanose, a to to ze tie plochy zvnutra reflektoru ktore su odrazove ale nevyuzivaju sa ako reflexna plocha su zafarbene nacierno, alebo teda na farbu karoserie. Vdaka tomu sa opticky oddelia stretavacky od dialkovych a vyzera to celkom zaujimavo. Ale mracitka fakt neee
PS: co by mohlo byt celkom pekne je co som videl na nejakom polskom lanose, a to to ze tie plochy zvnutra reflektoru ktore su odrazove ale nevyuzivaju sa ako reflexna plocha su zafarbene nacierno, alebo teda na farbu karoserie. Vdaka tomu sa opticky oddelia stretavacky od dialkovych a vyzera to celkom zaujimavo. Ale mracitka fakt neee
Slam: tak vo vela veciach s tebou suhlasim lebo ani ja neznasam tuzing, ak opticky tak len velmi decentny, ziadne sialene kridla a spojleri. a mracitka nemam rad ani ja, pokial si ich niekto da na auto ako fiat bravo, felicia alebo ine co maju uzssie svetla. tu mi to pripada inak, ale najdolezitejsie je aby sa to dalo spravit kvalitne, skoro tak aby sa to nedalo rozlisit ci to je origo tvar kapoty od vyroby. to je dolezite. a samozrejme maska a ostatne veci su na rade ale az po zime. pre mna je zaklad 100% technicky stav a az potom vylepsenia, takze za tym budu kolesa 17ky, potom nejake navysenie vykonu a az potom dakedy mracitka
Lega 2.0i LPG full