Sedačky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Sedačky
Nazdar přátelé
Dnes se mi povedlo strhnout zuby na nastavení odklonu opěradla. Takže mám stálou lůžkovou úpravu a v sedě se držím jen díky volantu. Takže:
Nemáte náhodou buď sedačku řidiče na prodej a nebo nevíte z jakého auta by tam sedl ten mechanismus a nebo event. sedčky?
Díky
Dnes se mi povedlo strhnout zuby na nastavení odklonu opěradla. Takže mám stálou lůžkovou úpravu a v sedě se držím jen díky volantu. Takže:
Nemáte náhodou buď sedačku řidiče na prodej a nebo nevíte z jakého auta by tam sedl ten mechanismus a nebo event. sedčky?
Díky
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak se mi to povedlo? Jednoduše. Moje vozítko má najeto skoro 200 tis a dva roky ji předchozí majitel používal jako služební, takže s tím jezdil kde kdo. Když jsem ji koupil, tak už jedna poloha "proklouzávala" a včera jak jsem vylézal ven tak jsem asi svůj "metrák" položil do sedačky víc a bylo po zubech...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kolego, mám ve vynikajicím stavu oboje (jak řidiče, tak spolujezdce). A jak jistě víš, tak mám v autě nyní sedačky z Calibry. Chtěl jsem původně sedačky prodat oboje za 3.000 Kč, ale Tobě bych prodal oboje za polovinu plus flašku něčeho dobrého Souhlas? Nevím, jak na to spěcháš, ale já budu v ČR za 14 dní, v nejhorším bych to domluvil s rodičema, kdybys na to spěchal. Dej vědět.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Jééééžiš, že se taky ozveš. No to víš, že je veznu. Flaška něčeho dobrého není problém. Teď jen co bys chtěl. Je burčáková sezóna, takže aj burčák je možno. (ne ten od silnice, ale z domu) a nebo jak vždy slivovica, nebo víno. Jelikož, já se stejně dřív k tomu nedostanu (jezdím s paliců jako s rozpěrou jak za týden, tak ten týden navíc už vydržím. A navíc ty tvoje mají najeto 70 tis. Je to tak? A při tvojí váze....Ivan píše:Ahoj kolego, mám ve vynikajicím stavu oboje (jak řidiče, tak spolujezdce). A jak jistě víš, tak mám v autě nyní sedačky z Calibry. Chtěl jsem původně sedačky prodat oboje za 3.000 Kč, ale Tobě bych prodal oboje za polovinu plus flašku něčeho dobrého Souhlas? Nevím, jak na to spěcháš, ale já budu v ČR za 14 dní, v nejhorším bych to domluvil s rodičema, kdybys na to spěchal. Dej vědět.
Ivanovy sedacky maj 70000km, ale Ivan ma 30kg takze jako kdyby za volantem sedelo maly dite
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kubo, sedačky mají necelých 60.000 km, z toho 50.000 km na nich byly potahy, takže jsou opravdu jako nové, nepoškozené, čisté a neprosezené. Až se vrátím, tak se domluvíme.
Nexia² project
-
Chlapi ! Prosím Vás, povedzte mi niekto , ako sa v Nexii sedan GLE vyklopujú zadné sedačky - ak sa vôbec dajú. Neviem nato prísť a koho som sa pýtal , nevedel mi povedať. Veľmi pekne ďakujem !!!
Miki
Škoda 110 - červená
Daewoo Nexia GLE , 1,5 SOHC, 8V , 1996 - zlatá metalíza
-
-
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Sedačky jdou normálně odmontovat, dělám to tak před každým sprintem
Ale příště prosím na toto téma založit nový příspěvek a ne psát do jiného, který s tím Tvým nesouvisí. Díky.
Ale příště prosím na toto téma založit nový příspěvek a ne psát do jiného, který s tím Tvým nesouvisí. Díky.
Nexia² project