Poradte NAJLACNEJSIE zimne gumy
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
No jo, proste Daewoo/Chevrolet . Pro kazdej stat trochu jinak (i kdyz to asi delaji vsechny automobilky). Ja mam primo od vyrobce ty 3 rozmery.Rastos píše:To vazne? Ja mam Lacetti dovezene z D, v povodnom technickom a aj v COC je jediny mozny rozmer 195/55R15! Takze mam smolu, alebo tam v Cechach mate stastie?
Ja uz mam 3 zimu SAVY ale nevim zdali tento typ.(prvni zimu malo jezdene minulou to bylo vic pac dojizdim dal do prace)ghostik píše:a co tak 195/55 R15 85V INTENSA SAVA na www.pneuonline.cz , kolega je má a je s nimi spokojený, já je mám letní v jiném rozměru a jsem taky spokojený.
Sem spokojeny z vlastnostmi velice a vzorek taky good
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
ja mam 185/65 r15
ja mam od 185/65 r15 - to je ekvivalent 195/55 r15 - je to lepsie na snehu, uzsie - lepsie v kolajoch.. len preto.
skus v topolcanoch je predajna - autowit.sk
na stranke sice nic neni ale zavolaj tam, mne prisiel cennik, len to nemam doma, co som pozeral, tak pre mna nejake mp56 185/65 r15 vysli 1600 Sk/ks
skus v topolcanoch je predajna - autowit.sk
na stranke sice nic neni ale zavolaj tam, mne prisiel cennik, len to nemam doma, co som pozeral, tak pre mna nejake mp56 185/65 r15 vysli 1600 Sk/ks
Re: Poradte NAJLACNEJSIE zimne gumy
MP58 mam na Espere a su fakt dobré.Rastos píše:Asi by to chcelo pomaly prezut, len nie je do coho. A penaze nie su tiez. Chcem naskrabat aspon na dve zimne pneu na predok, rozmer 195/55R15. Ak nahodou viete, poradte totalne najlacnejsie, na znacke nezalezi. Zatial som nasiel Matador MP58 za 2396 SK na www.nejlevnejsipneu.cz.
VDAKA za tipy.
Tak asi toko:Zavažia od 10-40 g na jedno koleso. Chvenia som sa bál ale chveje to menej ako na letných (mozno horsie vyvážené) , možno by som povedal že skoro vobec. Komfort je lepsí ako na letných necítiť tak diery mozno preto ze su nové. Guma je aj pri - teplotách nie tvrdá. Na suchu hluk v norme a v daždi trosku viac ale urcite menej ako bravury za dažda. Zatial je na nich presne 1280 km a bez problému. Ja som spokojný- a mal by to byť celoprotektor ciže nie len nalepená horná vrstva.Teraz som teraz este objednával tie 15" lebo v danom rozmere je to najlacn. 2160.- Sk oproti 1300.- Sk Mimochodom pracoval som v Baumaxe a tam protektory brali ako v Rusku cukríky a reklamácia sem tam. Niektorý zimu pojazdili a v marci doniesli vratiť že im hádzu- dostali letné a takto to robili dookola.
Škoda Roomster TSI
To teda cumim chces povedat ze je to take jednoduche? Tak to aj ja tak idem a mam gumy dozivotne zadaramino píše:Mimochodom pracoval som v Baumaxe a tam protektory brali ako v Rusku cukríky a reklamácia sem tam. Niektorý zimu pojazdili a v marci doniesli vratiť že im hádzu- dostali letné a takto to robili dookola.
Lega 2.0i LPG full
- simone
- Kontaktovat uživatele:
pneu
RASTOS ja mam nubiru z nemecka a v techničaku mam tiež 15 ky a v poznamkach 14ky a bol som na SK na technickej a no problem!! a policajti nevuem prečo maš taký negatývny postoj ak maš v techničaku zapisane neni prečo sa strachovať
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
nejlevnejsi jsou marangoni nebo matador.ale na auto bych si je nedal jo pak jeste nemecke celoplastove protektory ty sem na aute mel a byl sem velmi spokojen.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil