Uz asi rok mi nefunguje vnutorne svetlo. Problem nie je v ziarovke ale v tom svetle, pretoze sa rozpadlo. Ten plast z ktoreho je vyrobene sa zacal mrvit a ten kontakt ktory ide na ziarovku sa ulomil. Nevie niekto ci sa da kupit nove svetlo ale nema niekto na predaj. Opravit to by bolo dost narocne.
A este ci by nepasovalo nejake kvalitnejsie svetlo z ineho auta?
Vnútorné osvetlenie
Moderátor: Blue Lanos
Vnútorné osvetlenie
Daewoo Lanos 1,5 S, 14"CMS 185/60 R14 Barum Bravuris, CD/MP3 Panasonic, centrál, alarm, tlmiče Monroe Reflex
- Reklama
Re: Vnútorné osvetlenie
zajdi do daewoo kseftu nebo na vrakac a mas toDarrio píše:Uz asi rok mi nefunguje vnutorne svetlo. Problem nie je v ziarovke ale v tom svetle, pretoze sa rozpadlo. Ten plast z ktoreho je vyrobene sa zacal mrvit a ten kontakt ktory ide na ziarovku sa ulomil. Nevie niekto ci sa da kupit nove svetlo ale nema niekto na predaj. Opravit to by bolo dost narocne.
A este ci by nepasovalo nejake kvalitnejsie svetlo z ineho auta?
Daewoo Lanos, tudor HB, 1.5, ´97
Tak na vrakaci som nasiel len jedneho Lanosa a ten mal na prvy pohlad vnutorne svetlo OK ale po vymontovani uz bol kontakt, ktory ide ku ziarovke ulomeny. Tak som ani dalej nehladal. Vybral som to moje takmer uplne rozpadnute svetlo a pustil som sa do opravy.
Po prebruseni, vytmeleni a nastriekani vyzera ako nove... a vnutorne kontakty som spravil cele nanovo pomocou kusku plastu a kvalitneho lepidla.
Po prebruseni, vytmeleni a nastriekani vyzera ako nove... a vnutorne kontakty som spravil cele nanovo pomocou kusku plastu a kvalitneho lepidla.
Daewoo Lanos 1,5 S, 14"CMS 185/60 R14 Barum Bravuris, CD/MP3 Panasonic, centrál, alarm, tlmiče Monroe Reflex