Matiz - vládce okruhu?

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Matiz - vládce okruhu?

Příspěvek od Ondras »

Poté co jsem vyrobil videjko z letošního podzimního výletu na brněnský okrhu s Hondou ( https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... highlight= ) jsem nemohl odolat přímému porovnání s Matizem, se kterým jsem byl na stejném okruhu před 4 lety.

Hlavní rozdíl je, že s Matizem jsem jel na suchu. Ovšem zase byl prost jakýchkoli úprav a obouval sériová kola i gumy. Matiz pochopitelně ztrácel na rovinkách, takže před zatáčkama je sesynchronizován na značce 100m. Zejména pozorujte úsek stadion - cca od 1:22 až 2:07 - tam je Matiz dokonce rychlejší :)

Brno Virtual Battle - http://youtube.com/watch?v=luZfrLwbWtc

Na videu jsou srovnána nejlepší kola obou jízd. Rozdíl časů na kolo byl 16s ve prospěch Hondy, tedy cca 3:30 vs. 3:46...
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Reklama

zabijec

Příspěvek od zabijec »

Moc pekny Mates je dabel :-)
Už bez Matesa
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

:o) No ale Matízek mal vtedy už svoje úpravy :?: :?: :?: A na to že bojuje s Hondou tak sa drží statočne -i -i -i
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

-peha- píše::o) No ale Matízek mal vtedy už svoje úpravy
Vůbec nic. Totální série. Navíc jako spolujezdec brácha se 100+kg. V Hondě jsem vezl 70Kg střízlíka.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Miso29
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miso29 »

to je jasne MATIZ je MATIZ 8)
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To Ondras akurát som sa chcel opítať či pri tom s tebou bola tvoja dvojička :lol: :lol: :lol: Pozeral som totiž na tie dva chvosty vlasou a pri natočení obličeje som nevedel kto je kto :D :D :D
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

-peha- píše:To Ondras akurát som sa chcel opítať či pri tom s tebou bola tvoja dvojička :lol: :lol: :lol: Pozeral som totiž na tie dva chvosty vlasou a pri natočení obličeje som nevedel kto je kto :D :D :D
Obě auta jsem řídil já, v Matizu jel se mnou brácha. Ne dvojče, ale o 4 roky mladší. Když byl malý, tak si hrál na radioaktivním písku z černobylu a moc vyrostl :).
|\/| /\ '|' | '/.

Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Chválim

Příspěvek od Vazoun »

Však ani Ty nejsi " Ondráši " žádný prcek a Matízek si s oběma na korbě
poradil , však to bylo slyšet aj vidět :lol: zdraví oba bráchy - " Vazoun " :lol:
-----------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20 :P
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ono ich bolo v tom Maťovi až dosť,čiže plná váha :lol: :lol: :lol: Potom sa ani niet čo čudovať že ten chudák malý bol predbehnutý Hondou :cry: (to som akože myslel že keď je bratček Ondráčka taký velký ako on tak bol ten Maťula preťažený :lol: :lol: :lol: )
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ono ich bolo v tom Maťovi až dosť,čiže plná váha :lol: :lol: :lol: Potom sa ani niet čo čudovať že ten chudák malý bol predbehnutý Hondou :cry: (to som akože myslel že keď je bratček Ondráčka taký velký ako on tak bol ten Maťula preťažený :lol: :lol: :lol: )
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“