Přezouvání
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
Přezouvání
Tak kdo máte přezuto na zimu????já ne a asi to bude zejtra pěkně klouzat
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
přezouvání
...to je průser, máš to pojištěný - byla u toho Policie - správce komunikace - sadů ( stromů ) - dnes vše někomu patří - a ten někdo taky ručí - a ten může být pojištěný na zodpovědnost za škody, ale taky neé - a tohle šacuju v servisu na dost - podle mě oprava přesahuje momentální cenu vozidla - výměna střechy atd.
měj se ať Ti do dopadne co nejlépe
měj se ať Ti do dopadne co nejlépe
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
na stastie som dostal tohto roku k zakonej aj zivelnu pohromu gratis...takze ano....vraveli v poistovni ze to preplatia, bol aj likvidator skodu spocital na 45 tis......v servise vraveli ze sa do toho vojdem len tak tak .... ale presiahnut bby som nemal......
nova strech v Daewoo stoji 3.300 Sk s DPH........ta strech nieje az tak hrozne .... ale cele auto je dookola oskriabane tak asi pojde do laku na novo....
nova strech v Daewoo stoji 3.300 Sk s DPH........ta strech nieje az tak hrozne .... ale cele auto je dookola oskriabane tak asi pojde do laku na novo....
přezouvání
....no aspoň tak....odhadoval jsem to okolo 50 - 60 tisíc českých a to je okamžitá hodnota...u nás odhaduju jenom lak celýho auta 25tisíc a víc...no netřeba počítat dál...hlavně, že ti to uhraděj....při této škodě by u nás pojišťovna asi vyžadovala asistenci policie
měj se fajn a již nikdy více...
měj se fajn a již nikdy více...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Nechapu jelimany co prezouvaj az s prvnim snehem, namrazou a pak se divej ze jim to na letnich klouze ja uz mam zimaky 14 dni, prezuto pekne v prazdnem servisu bez cekani a za par korun, lepsi nez se nekde valet pod autem a pak jezdit na nevyvazenych kolech jako nekteri radoby setrilove
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přezouvání
[quote="PeterMI_SK"]mnooooo rad by som aj prezul...som aj bol objednany v pondelok v servise aj na prezutie aj na vymenu oleja, tesnenia pod vanou
ale kedze v noci zacal fukat skur...ny vietor a spadol mi na auto strom si asi pockam tak este 2 mesiace kym auto bude naspat fit
pred bytovkou ma cakalo toto
To je teda fakt smůla.ale máš kliku že si v tom třeba v tu chvíli neseděl.Jak tak koukám nebyla už Nexie jednou stříkaná?Vnitřní sloupek u zadních dveří je červenej,kdežto Nexi je taková spíš do hněda,nebo je to jen vinou špatného světla?Držím palce ať si opět na jaro připravenej s kočkou vyjet...
ale kedze v noci zacal fukat skur...ny vietor a spadol mi na auto strom si asi pockam tak este 2 mesiace kym auto bude naspat fit
To je teda fakt smůla.ale máš kliku že si v tom třeba v tu chvíli neseděl.Jak tak koukám nebyla už Nexie jednou stříkaná?Vnitřní sloupek u zadních dveří je červenej,kdežto Nexi je taková spíš do hněda,nebo je to jen vinou špatného světla?Držím palce ať si opět na jaro připravenej s kočkou vyjet...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Re: Přezouvání
nie striekana nebola.....resp...bola zadna kapota, naraznik a pravy zadny blatnik......ked do auta naprazila zena co neubrzdilaJ.Bad píše:PeterMI_SK píše:mnooooo rad by som aj prezul...som aj bol objednany v pondelok v servise aj na prezutie aj na vymenu oleja, tesnenia pod vanou
a vyrazit by som chcel resp. potreboval najneskor do mesiaca...