Nefunkcni počítadlo kilometrů
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
-
Taky se připojím k záhadě počítadel. Poprvé před třema roky při cestě do Chorvatska se mě asi po 300 km seklo počítadlo.Při cestě na z5 se zase spustilo a fachčilo rok do další dovolené. Totéž se opakovalo při další cestě do HR ale seklo se asi při 500km Tak sem si říkal že ho asi serou dálnice a pokud je to jediná porucha při cestě na dovolenou tak není problém Při cestě z5 opět začalo počítat . No a letošní cesta do HR probíhala co se týká počítadla podobně jedinej rozdíl byl v tom že se už nerozběhlo Už sem začal zjišťovat jestli budou problémy na STK nebo u LPG(měnit jem ho nechtěl) No a včera zase začalo fachčit a úspěšně napočítalo asi 30km tak nemám důvod nevěřit (po těch letitých zkušenostech) že bude klid až do příštího Chorvatska H.S.
Pokud by mi mohl nekdo z okoli Plzne pratelsky vypomoct a povolil mi, abych mohl vyzkouset jeho pristrojovku v mym aute, byl bych moc vdecen.
Chci zjistit, jestli je chyba opravdu v budiku nebo jen v kabelazi. Je to otazka par minut :)_
freefire@seznam.cz
Zatim se mejte a Nubiram Zdar
Chci zjistit, jestli je chyba opravdu v budiku nebo jen v kabelazi. Je to otazka par minut :)_
freefire@seznam.cz
Zatim se mejte a Nubiram Zdar
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
-
JJ, to znam. Kdyz jsme kupovali v bazaru Forda Scorpio, tak mel pro jistotu odpojenej tachak uplne (a stacilo pritom jen nasadit bovden zpatky vespod auta).Oněgin píše:Místo abyste se radovali, že vám tachák nepočítá a auto později prodáte za víc peněz kvůli málo najetým kilometrům (opravovat doporučuji až před prodejem), tak nadáváte
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Pred par mesici mi to rikali v Opel servisu, ale , ze jsou 2 typy a dle seriovyho cisla uvedeneho na panelu pristrojovky se musi vybrat to spravne a objednat to.
Me zatim od jiste doby funguje, ale spotreba mi ve meste vychazi kolem 9 litru, tak nevim, jestli muzu tomu pocitadlu verit, preci ho jen celou cestu nesleduju, jestli se toci:)
Skoda, ze kdyz je nahon elektrickej, tak uz tam mohli dat pocitadlo digitalni
Me zatim od jiste doby funguje, ale spotreba mi ve meste vychazi kolem 9 litru, tak nevim, jestli muzu tomu pocitadlu verit, preci ho jen celou cestu nesleduju, jestli se toci:)
Skoda, ze kdyz je nahon elektrickej, tak uz tam mohli dat pocitadlo digitalni
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!