Nezávislé kúrenie

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

simone
Kontaktovat uživatele:

topení

Příspěvek od simone »

Za ten peniaz radšej idem 2x na fajnovu dovolenku. Jazdím tiež denne autom ale doteraz som nemal problém so snehom a zimou ajtak mam na sebe kabat a podobne doplnky Ten patron niečo sa mi tiež pozdáva niejeto to čo sa používa vo V3Skách??
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Reklama

PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

xpet píše:Já jsem dostala nabídku za 45 tisíc. 31 topení, 2 výroba nějakých kablíků a 5 montáž + DPH. Je to dost peněz, ale myslím, že za to pohodlí to stojí. Auto používám denně, takže v zimě pak 2x za den škrábu, rozmrazuju atd. Samozřejmě, že vůbec nejlepší je mít garáž, ale to je o ještě větších penězích a hlavně není vůbec reálné ji sehnat.
Jestli to budes kupovat, tak se jeste zeptej, jestli to ovladani ma integrovane prepinani mezi topenim a ventilaci. Nektere to maji, k nekterym se to musi dokoupit. Ale nestoji to uz zas tak mnoho. A prece jen v lete je prijemne, kdyz si v aute muzes zapnout ventilator jeste driv nez k nemu prijdes. A zkus se taky zeptat na dosah toho ovladani. Videl sem mezi asi 200m-1km. Za tech 12, jak sem psal, je s dosahem 1km a i s tim prepinacem na ventilaci. Idealni by byl GSM modul, ale to je oproti tomu ovladani jeste dalsich 6000 navic.
xpet

Příspěvek od xpet »

Dosah by to mělo mít do 1 km. A také by to dálkové ovládání mělo ukazovat kolik už je v autě stupňů. Na to přepínání mezi topením a ventilací se zeptám, to je přesně to co od toho očkávám. V zimě usedat to vytopeného auta a v létě do vychlazeného. Ta představa je prostě úžasná. Chtěla bych si to na podzim pořídit, tak pak dám určitě vědět jak je to fajnový.
Chevrolet Aveo, 5D HB, r.v. 2006 1,2 8V
xpet

Příspěvek od xpet »

Kessler píše:Za ty prachy to v zimě radši vydržim a v létě stočim okýnko :twisted:
Zimu vyloženě nesnáším a hlavně mě je zima pořád. Třeba dneska. Venku krásně, mám letní šaty, ale aby mi nebyla v kanceláři zima, musela jsem si vzít na sebe aspoň lehkej svetřík, aby mi netáhlo na ramena a ruce. Pod stolem mám malá kamínka a právě teď je mám zapnuté, aby mi nebyla zima na nohy. Jó, není to se mnou jednoduchý. A jen tak pro zajímavost, na ten festival v Kytlicích, mám v baťůžku přibalenou pro jistotu zimní bundu. Fakt, není to vtip.
Habron

Příspěvek od Habron »

xpet - nic ve zlým, ale znám taky dvě takovýhle ženský, co i v těhle vedrech jsou ochotný si vzít na sebe něco s dlouhým rukávem. Měl jsem jednu takovou ve stejný místnosti, jako jsem seděl já a v létě mi furt zakazovala zpnout klimatizaci, protože jí byla zima.

Po týdnu šla - teda ne za brány podniku, ale do jiný místnosti ;)
xpet

Příspěvek od xpet »

Tak v sobotu jsem si přivezla ze servisu autíčko s namontovaným nezávislým topením. Hned jsem to dneska ráno vyzkoušela a je to paráda. A je to tak chytré, že si na dálkovém ovládání nastavím čas odjezdu a ono už to samo vypočítá, kdy má začít topit, aby bylo autíčko krásné vyhřáté. Sice ještě nejsem tak daleko, abych tohle uměla nastavit, ale co nejdřív to naštuduju.
Odpovědět

Zpět na „POKEC“