ha-hamipo píše:A čím budeš teraz jazdiť, keď si predal auto?-)))
A odjel :.(
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Ak vas to potesi pozrite ako dopadol moj chudacik... http://linux.zsssvba.sk/lumiere/mymatiz
Zhanam dobrosrdecnych ludi ktory by darovali alebo inak pomohli s nahradnymi dielmi... teoreticky je cela lava cast v keli aj s naraznikmi.. auticko bolo pod vodou.. a este stihlo spadnut na mna a nakolko moc chodit nemozem nevidel som ho este. Len sa modlim aby isiel motor (elektricka jednotka). bateria, svetla, el. okna, stirace aj natocenie motora vdakabohu ide.. len nenaskoci.. cim to moze byt?
Zhanam dobrosrdecnych ludi ktory by darovali alebo inak pomohli s nahradnymi dielmi... teoreticky je cela lava cast v keli aj s naraznikmi.. auticko bolo pod vodou.. a este stihlo spadnut na mna a nakolko moc chodit nemozem nevidel som ho este. Len sa modlim aby isiel motor (elektricka jednotka). bateria, svetla, el. okna, stirace aj natocenie motora vdakabohu ide.. len nenaskoci.. cim to moze byt?
Zas tak hrozně nevypadá..z venku je to požvejkaný, no... Šikovnej klepmpíř to spraví úplně bez problémů, ale pak vč. laku to bude drahý.. Vnitřek se vysuší, vytepuje a pokud do motoru nenatekla voda, tak to zas pojede... Ono taky záleží na tom, jak dlouho v té vodě byl, že jo
Jinak to "Z" mluví už samo za sebe - nic ve zlým
P.S. Co jsi prosímtě dělal, že to auto na Tebe spadlo a ještě skončilo ve vodě?
Jinak to "Z" mluví už samo za sebe - nic ve zlým
P.S. Co jsi prosímtě dělal, že to auto na Tebe spadlo a ještě skončilo ve vodě?
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
I nás to zajímá
I nás ostatní to velice zajímá - máme pro Matízky to správné cítění - že ano?
Hezký den všem na foru přeje - " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Hezký den všem na foru přeje - " Vazoun "
--------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
-
- Kontaktovat uživatele:
On chudacik, by to zvladol po vyklepani.. ale skor sa bojim o motor.. predsalen sa vykupal v jazere.. A ten bok ma na svedomi odtahovka.. lebo ho tahala z vody po boku (za co si vypytali 14 800 SK)
Pri cuvani do kopca mi pri pokuse vysplhat sa spet na cestu skapal motor.. Matizek sa rozbehol do predu a po tom strku mu uz ani brzdy moc neboli platne.. doslova som citil jak derem zem.. a potom hlavicka z 2 a pol metroveho svahu do vody (predna lava strana, ako vidiet.. ani koleso to nezvladlo..) Aby toho nebolo dost, ked som vypadol, zadna cast este spadla na mna.. Ale o mna teraz nejde..
Dobra rada: neparkujte mimo cesty so slabym motorom
Pri cuvani do kopca mi pri pokuse vysplhat sa spet na cestu skapal motor.. Matizek sa rozbehol do predu a po tom strku mu uz ani brzdy moc neboli platne.. doslova som citil jak derem zem.. a potom hlavicka z 2 a pol metroveho svahu do vody (predna lava strana, ako vidiet.. ani koleso to nezvladlo..) Aby toho nebolo dost, ked som vypadol, zadna cast este spadla na mna.. Ale o mna teraz nejde..
nekolik poznatkuMalanchi píše:On chudacik, by to zvladol po vyklepani.. ale skor sa bojim o motor.. predsalen sa vykupal v jazere.. A ten bok ma na svedomi odtahovka.. lebo ho tahala z vody po boku (za co si vypytali 14 800 SK)
- kdyz uz nic, tak si jde pomoci spojkou (i kdyz to neni koser)
- neni mi jasny sklon kopce, ale zatim jsem se dostal odevsad, kde jsem zaparkoval - strmost, nestrmost
- z toho, jak to popisujes, uz to bylo spis na offroad a ted NIC ve zlem, ale to uz je otazka dopredu uvahy, kam s autem vjedes, kam ne - matez je auto do mesta ! vicemene batuzek ci nakupni taska - ze si s ni zajedes i na dovcu je plus, nikoliv samozrejmost
- matiz neni pojisteny? (predpokladam ze ne, ale co kdyby) - kazdopadne potom objet vrakace, pripadne zacit opravy toho, na co to jezdi - dvere a spol to nejsou
- jinak pri vsi te smule, bud rad, ze to, co na tebe spadlo, byl zadek matize, delat tohle s necim tezsim, je po tobe
- takova trosku spis recnicka otazka - jak jsi mohl z auta vypadnout?
uprimne cely ten popis na me pusobi dojmem "vic stesti nez rozumu" - neboj, ja taky delam hovadinky, ale pravda je, ze nad timhle kouskem jsem jeste ani nepremyslel ..