Riadiaca páka

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Roberto

Riadiaca páka

Příspěvek od Roberto »

Chlapi poraďte mi. Chcem vymeniť na riadiacej páke hlavicu, ale nejde mi dole. niečo som tu našiel o tom, že to treba vyprať a dať do horúcej vody. keď ju dám náhodou dole, tak čo potom s tým prstencom na spiatočku? ako to mám urobiť? kto ste to menil? nemáte ten postup niekto zdokumentovaný fotom? Aký priemer novej hlavice treba kúpiť? je to jedno? potom sa to tam len našróbuje? A tá manžeta koženková, alebo aká je to. Tú by som tiež potreboval vymeniť. Pasuje bežne dostupná z obchodu, alebo treba niečo konkrétne hladať? Dík za vyčerpávajúcu otázke a odpoveď. Fotky by potešili.
Reklama

simone
Kontaktovat uživatele:

paka

Příspěvek od simone »

No neviem ako na lanose ale na nexii som to prerezal pilkou na železo krýžom ten plast a strhol, pri kupe pozor na ten čudlik na spiatočku zospodu musi byť priedtor na ten kružok . Pasuje opel , renault isto
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Viktor
Kontaktovat uživatele:

Re: Riadiaca páka

Příspěvek od Viktor »

Roberto píše:Chlapi poraďte mi. Chcem vymeniť na riadiacej páke hlavicu, ale nejde mi dole. niečo som tu našiel o tom, že to treba vyprať a dať do horúcej vody. keď ju dám náhodou dole, tak čo potom s tým prstencom na spiatočku? ako to mám urobiť? kto ste to menil? nemáte ten postup niekto zdokumentovaný fotom? Aký priemer novej hlavice treba kúpiť? je to jedno? potom sa to tam len našróbuje? A tá manžeta koženková, alebo aká je to. Tú by som tiež potreboval vymeniť. Pasuje bežne dostupná z obchodu, alebo treba niečo konkrétne hladať? Dík za vyčerpávajúcu otázke a odpoveď. Fotky by potešili.
Presne tak ako pises, treba ju vybrat a strcit ju do vriacej vody, za chvilku by mala byt tvarovatelna a das ju v pohode dolu, videl som aj navod na to, ale ani keby si ma zabil si nespomeniem kde, urcite by som ju nerezal, aj ked tu ju vsetci rezali co som cital v minulosti, podla mna to neni moc pohodlne, este sa ti smykne pilka ... a bude zle.
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Tady vážně pomůže jen hrubá síla ve spojení s pilkou.Prostě to musíš rozřezat. 8)
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Odpovědět

Zpět na „LANOS“