Zářiové focení - Akriho mazlík
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Akri moc jsi mě potěšil tím zeleným Ivanem, to bylo panečku auto - to jsem měl, akorát červený a koupený na výročí VŘSR To narozdíl od té naleštěné bídy v popředí alespoň jezdí.......
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ty Akri, a jak jsi to udělal s tou další vrstvou čirého laku? Jde to udělat kdykoliv nebo jen, když je auto nové? Nejsem lakýrník, takže sorry, jestli to je dementní dotaz.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Jo jo tohle uto je moc pekny.a kdyz je takhle umyty to se lidi i otacej coze to jeeeee?
ja taky auto nelestim protoze by me klepla pepka z toho jak bych videl ze je to dodrbany od debilu z parkoviste.
ja taky auto nelestim protoze by me klepla pepka z toho jak bych videl ze je to dodrbany od debilu z parkoviste.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ja sem ho teda nemel, ale mel ho tata. Teda ne sedan, kombik, bilej, ale ze stejne modelove rady, jako tenhle. A bylo to prvni auto, se kterym sem po ziskani ridicaku jezdil.Richard píše:Akri moc jsi mě potěšil tím zeleným Ivanem, to bylo panečku auto - to jsem měl, akorát červený a koupený na výročí VŘSR To narozdíl od té naleštěné bídy v popředí alespoň jezdí.......
@Akri: Procpak je to auticko foceny z takovy sileny dalky? Copak se tim snazis zamaskovat? BTW v jinem threadu mi "nadavas" a vysvetlujes, ze normalni auto se lesknout nema a svy si dokonce lakujes lakem => ze by dvoji metr?
@-peha-: To je fakt, shodou okolnosti v bazaru vedle mista, kde makam, maji asi 5 az 6 Daewoocek (tj. od tehle znacky tam toho maji suverenne nejvic hned po Skodovkach). Nubiry (nova i stara) vypadaji celkem pekne a obcas nejaka zmizi, ale je tam i jedna stribrna Leganza a ta vypada k zbliti - z karoserie (hlavne z predku) ale i z litych disku kol, visi cary loupajiciho se laku, u dveri spolujezdce je okno "vyjete" nahore z ramu dveri smerem ven, vzadu je znak Daewoo nalepen vzhuru nohama, proste ostuda...
@PavelZ: JJ, Moskvic byl asi prvni auto, kterym jsem se vozil - 407ka byl tatovo prvni auto a kdyz uz dirama v podlaze cestujicim propadavala obuv, tak presel na 412ku - predchudce toho na tech fotkach...
Moskvic 407
Moskvic 412
@-peha-: To je fakt, shodou okolnosti v bazaru vedle mista, kde makam, maji asi 5 az 6 Daewoocek (tj. od tehle znacky tam toho maji suverenne nejvic hned po Skodovkach). Nubiry (nova i stara) vypadaji celkem pekne a obcas nejaka zmizi, ale je tam i jedna stribrna Leganza a ta vypada k zbliti - z karoserie (hlavne z predku) ale i z litych disku kol, visi cary loupajiciho se laku, u dveri spolujezdce je okno "vyjete" nahore z ramu dveri smerem ven, vzadu je znak Daewoo nalepen vzhuru nohama, proste ostuda...
@PavelZ: JJ, Moskvic byl asi prvni auto, kterym jsem se vozil - 407ka byl tatovo prvni auto a kdyz uz dirama v podlaze cestujicim propadavala obuv, tak presel na 412ku - predchudce toho na tech fotkach...
Moskvic 407
Moskvic 412
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Je mi ľúto mojho Esperka, keď sa tak dívam na tie Vaše
vyleštené, vyumývané, opeknené kárky.
Ale čo. Prestavujem byt, mám dve malé deti, takže Esperko
je celé zaprášené, neumyté, nepovýsavané.
Som rád keď mi zostane raz za pol roka chvíľa času aby som
ho aspoň povýsaval a ostriekal Wapkou. Chválapánu bohu že
niekedy aj prší a aspoň trochu zneho zmije prach a bordel.
Bojím sa chodiť s ním aj na zrazy aby ste ma nekopli do riti.
Ale ináč má všetko čo potrebuje - olej, brzdy, tlmiče atď.
A v pohode odveze aj 6 vriec jemnej omietky a 2 vreca poteru v kufry,
10 metrocv štvorcových polystyrénu na zadných sedačkách a ešte
aj sadrokartón na streche.
A naozaj vysávať ho keď po každom odvezení detí je v zadu ako
vo svončíku nemám chuť ani čas.
Sľubujem že keď dorobím byt a prejde zima, tak sa mu povenujem a prídem aj na zraz - ukázať ako vyzerá Espero v pôvodnom stave bez
akýchkoľvek úprav.
vyleštené, vyumývané, opeknené kárky.
Ale čo. Prestavujem byt, mám dve malé deti, takže Esperko
je celé zaprášené, neumyté, nepovýsavané.
Som rád keď mi zostane raz za pol roka chvíľa času aby som
ho aspoň povýsaval a ostriekal Wapkou. Chválapánu bohu že
niekedy aj prší a aspoň trochu zneho zmije prach a bordel.
Bojím sa chodiť s ním aj na zrazy aby ste ma nekopli do riti.
Ale ináč má všetko čo potrebuje - olej, brzdy, tlmiče atď.
A v pohode odveze aj 6 vriec jemnej omietky a 2 vreca poteru v kufry,
10 metrocv štvorcových polystyrénu na zadných sedačkách a ešte
aj sadrokartón na streche.
A naozaj vysávať ho keď po každom odvezení detí je v zadu ako
vo svončíku nemám chuť ani čas.
Sľubujem že keď dorobím byt a prejde zima, tak sa mu povenujem a prídem aj na zraz - ukázať ako vyzerá Espero v pôvodnom stave bez
akýchkoľvek úprav.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
-
- Kontaktovat uživatele:
To Slam já mám suseda a on kúpil synovi asi pred polrokom Leganzu 2,2 automat,koža proste full,bola v zlatej metalíze a pôvodne patrila majitelovi Daewoo predajne,mala dokonca namontované LPG a to sekvenčné,no a teraz má všetko kolem dokola rozbité,toje boky,predok zadok a dokonca aj 1 elektron a to tam sú 17 Aluety.Ked sa mi ju podarý odfotit tak niečo uvidíš je to rarita.Vlastne dúfam že ješte jazdí.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ja Ti nenadaval, jen jsem Ti to vysvetloval , ja si auto lakuju kdy chci a ted budu zaseSlam píše:@Akri: Procpak je to auticko foceny z takovy sileny dalky? Copak se tim snazis zamaskovat? BTW v jinem threadu mi "nadavas" a vysvetlujes, ze normalni auto se lesknout nema a svy si dokonce lakujes lakem => ze by dvoji metr?
Lakoval jsem ho prave proto, ze na nem nebyl zadny lak, teda ta mikrovrstvicka z vyroby
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se