no vidis a ja si kvuli zvuku koupil ladak, abych si pripomel sve prvni auto - skodu 105Radmont píše:tatko mal kedysi davno ladu a tomu hovorim kormidlo. v cene bol zahrnuty aj posilnovac ruk
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina
Sport. voland VICTOR - kde nejlevneji sehnat?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
aj moj tat mal kedysi Ladu 1200 combi, ale ja som chvalabohu vtedy este nemal vodicakRadmont píše:tatko mal kedysi davno ladu a tomu hovorim kormidlo. v cene bol zahrnuty aj posilnovac ruk
ked sme presli z lady na auto s posilnovacom, tak som mal problem sa udrzat na ceste a hlavne som vobec nepocul motor. na ziguliaku ked som pridal plyn, tak to riadne zaburacalo a okolity ludia vedeli ze ide sovietskaja masina
Za ten efekt to stoji a ja nejsem sprinter jako ty a vzdy jezdim s pasem, takze asi takIvan píše:A to se chceš, Miloši, připravit o airbag????!!!!???
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
O to nejde, zda ji sprinter nebo ne... a pokud bys jezdil bez pásu s airbagem, tak ten Tě při havárce zabije, když se nafoukne.
Nevím, je to samozřejmě Tvoje věc, ale já bych se v autě o takový prvek bezpečnosti nepřipravoval... Ještě to prosím zvaž!
Nevím, je to samozřejmě Tvoje věc, ale já bych se v autě o takový prvek bezpečnosti nepřipravoval... Ještě to prosím zvaž!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady bych viděl pár problémů.
Airbag není problém, prostě tam nebude, ale co s klaksonem? Většina sport-volantů nemá v prostředku tlačítko. To je jedna vě a druhá aby volant nezacláněl moc přístrojovku. Měl jsem sportovní volant na Š120 a docela mi vadilo, že tevidím na všechny kontrolky.
Samozřejmě rozumím tomu, že seriový volant je velký, má tenký věnec a tudíž se taky blbě drží. Taky bych si tam dal sporťák, ale nesměl by zavazet a musel by "umět" troubit. Víte o takovém?
Airbag není problém, prostě tam nebude, ale co s klaksonem? Většina sport-volantů nemá v prostředku tlačítko. To je jedna vě a druhá aby volant nezacláněl moc přístrojovku. Měl jsem sportovní volant na Š120 a docela mi vadilo, že tevidím na všechny kontrolky.
Samozřejmě rozumím tomu, že seriový volant je velký, má tenký věnec a tudíž se taky blbě drží. Taky bych si tam dal sporťák, ale nesměl by zavazet a musel by "umět" troubit. Víte o takovém?
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Co ja vim, tak Victory maji urcite tlacitko na troubeni a fura dalsi ho ma taky! Jen par "starsich" ho nema
Taky zvazuju, ze si dam sportovniho Victora, protoze mi airbag nefunguje. (sviti mi kontrolka od te doby, co jsem si lakoval palubku a porad ne a ne shasnout, tak cekam, kdy mi to za jizdy vlitne do xichtu)
BTW: Volant Victor, jak jiz bylo psano stoji neco kolem 2tkc + naboj na prislusny vuz cca 1500,- takze to chce zvazit. Udajne na Daewoo pasuje naboj z Kadetta po mensi uprave, ktera spociva v tom, opilovat takovej vystupek, kterej vypina blinkry
Taky zvazuju, ze si dam sportovniho Victora, protoze mi airbag nefunguje. (sviti mi kontrolka od te doby, co jsem si lakoval palubku a porad ne a ne shasnout, tak cekam, kdy mi to za jizdy vlitne do xichtu)
BTW: Volant Victor, jak jiz bylo psano stoji neco kolem 2tkc + naboj na prislusny vuz cca 1500,- takze to chce zvazit. Udajne na Daewoo pasuje naboj z Kadetta po mensi uprave, ktera spociva v tom, opilovat takovej vystupek, kterej vypina blinkry
-
- Kontaktovat uživatele:
Až Ti to práskne tak se přitom zárověň vyfoť a fotku daj sem, ať je nejaká sranda.Robert píše:Co ja vim, tak Victory maji urcite tlacitko na troubeni a fura dalsi ho ma taky! Jen par "starsich" ho nema
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
já mám připravený volant RAID, ovšem nába z bramboráka-proto sháním nábu na nessi... kdyby se to někomu válelo na půdě...
jo k tomu airbagu 2 věci: 1.:potom co jsem viděl crashtesty na nexi tak si myslím že airbag je tam stejně na ozdobu
2.:servisák v daewoo tvrdil že někdy stačí malá rána
a bag je venku a někdy je řidič s věncem pod drnem a bag nic... musíš to umět trefit
to byli 2 důvody proč je mi airbag u nexie ukradený
... vůbec bych se toho volantu nebál...
Jo nevíte o někom ve vých. čechách kdo by ho potáhl kůží (červenou) za rozumnou cenu (taky je to polyuretan-nic moc) ???dik
jo k tomu airbagu 2 věci: 1.:potom co jsem viděl crashtesty na nexi tak si myslím že airbag je tam stejně na ozdobu
2.:servisák v daewoo tvrdil že někdy stačí malá rána
a bag je venku a někdy je řidič s věncem pod drnem a bag nic... musíš to umět trefit
to byli 2 důvody proč je mi airbag u nexie ukradený
... vůbec bych se toho volantu nebál...
Jo nevíte o někom ve vých. čechách kdo by ho potáhl kůží (červenou) za rozumnou cenu (taky je to polyuretan-nic moc) ???dik