Demontáž okennej kľučky
Moderátor: Blue Lanos
Demontáž okennej kľučky
Prosím skúsenejších o radu, ako sa na Lanose demontuje okenná kľučka. Prípadne aké nástrahy číhajú pri demontáži tapacírov. Chcem ich demontovať kvôli tomu, že sa mi príšerne ťažko pohybujú dvere (asi drhne tá kovová brzda). Mazanie kovového jazyka brzdy zvonka vôbec nepomohlo. Ďakujem pekne.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
- Reklama
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Dat dole tapacir nie je ziadny problem. Nezabudni odskrutkovat skrutku "utopenu" v otvore (madla) pre ruku na zatvorenie dveri. Po odskrutkovani vsetkych skrutiek a klucky okna musis tapacir trochu silnejsie potiahnut, odskoci. Pod tapacirom je samolepiaca folia. Pozor musis davat pri opatovnom nasadzovani aby si sa trafil do vrchnej hrany okna.
Pri vyberani tapaciru zo zadnych dveri treba najprv vypacit cierny plast v rohu (kde uz nie je sklo).
Ale pokial nemas kupene nove "brzdy" (myslim, ze sa im oficialne hovori "dorazy"), neoplati sa ti to rozoberat. S tym sa neda urobit nic, len vymenit za nove (vlastna skusenost).
Pri vyberani tapaciru zo zadnych dveri treba najprv vypacit cierny plast v rohu (kde uz nie je sklo).
Ale pokial nemas kupene nove "brzdy" (myslim, ze sa im oficialne hovori "dorazy"), neoplati sa ti to rozoberat. S tym sa neda urobit nic, len vymenit za nove (vlastna skusenost).
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Viktor
- Kontaktovat uživatele:
Ked sa do toho pustis, tu si pozri fotky nech vies aspon ako to vyzera
http://lanos.autokacik.pl/index2.htm ->manuale->jak rozebrac dzrzwi
http://lanos.autokacik.pl/index2.htm ->manuale->jak rozebrac dzrzwi
(predane) Lanos SE 1.5MPI 8V 63kW/86HP sedan
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback
(teraz) Ford Focus 16V 74kW/100HP hatchback