Renault Laguna 3000 ccm
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Renault Laguna 3000 ccm
Pani, vcera som mal pod zadkom Renault Laguna s obsahom 3l, plna vybava, kozene sedacky, r.v. 1997. Sice ma za sebou skoro stvrt miliona km, motor ma taky trochu divne klepotavy zvuk, ale bol to pozitok. Presiel som s tym asi 500 km a uz chapem "piratov"
To auto totiz nevie ist pomaly . Pri stlaceni plynu som mal pocit, ze sedim v lietadle, ktore sa ma akurat odlepit od zeme. Akurat na pocitaci naskakovali take zaujimave cisla, ze okamzita spotreba 28l/100km
Hehe, na dialnici sa na mna nikto nechytal (teda jeden mercedes to chvilu vydrzal, ale potom odpadol)
No ale najvacsi sok som zazil, ked som Lagunu odstavil do garaze a sadol do Lanosa. Na prvy pokus som sa ani nerozbehol, skapal mi motor. A tych 12 km domov bolo utrpenie. Furt som mal pocit, ze mam nieco s motorom ci zatiahnutu rucnu
Ale uz som sa z toho vyspal a dnes Lanosik tahal dobre
To auto totiz nevie ist pomaly . Pri stlaceni plynu som mal pocit, ze sedim v lietadle, ktore sa ma akurat odlepit od zeme. Akurat na pocitaci naskakovali take zaujimave cisla, ze okamzita spotreba 28l/100km
Hehe, na dialnici sa na mna nikto nechytal (teda jeden mercedes to chvilu vydrzal, ale potom odpadol)
No ale najvacsi sok som zazil, ked som Lagunu odstavil do garaze a sadol do Lanosa. Na prvy pokus som sa ani nerozbehol, skapal mi motor. A tych 12 km domov bolo utrpenie. Furt som mal pocit, ze mam nieco s motorom ci zatiahnutu rucnu
Ale uz som sa z toho vyspal a dnes Lanosik tahal dobre
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
No,hold,uz je to tak. Jak jsme se bavili s ppp, tak to co maji auta vyšší třídy (vybavu,bezpecnostni prvky a proste pouzita technologie) nemaji auta stredni tridy ani za 2-4 roky.. To znamena,ze A8, BMW 7 řady je supr volba! Já osobně (byť jsem student) už bych nechtěl nizkoobjemové malé auto. (radši opravdu starší A8 z roku cca 98 v plné palbě, než novou fabii )..
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Nevím,ale myslím si,že 7 litru spotřeba a 9-10 litru spotřeba není až tak šileny rozdil..Ovšem šíleny rozdil je ve svezeni.. Jo a stejně se ty auta vyšších tříd nekazí.. Ale když už jo,no tak to hold byva těžší,ovšem cena nahr. dílu je stejne mensi nez u novych aut.. Jediny problem vidim ve vysokych pojistkachBergman píše:jistě máš pravdu, ale také potom to lepší auto musíš také ,
uživit a pokud navštěvuješ servis a nebo jsi nucen ho navštívit, potom jsou to pálky že ti vypadnou oči z
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Pěkný den a pozdrav z Luhačovic
I já znám ten pocit !!! Měl jsem Espace taky šesti válec 2,9!! Tam když člověk pustil trochu rychlejc spojku tak hrabal i na suchým asfaltu! Ale jak jste psali ale uživit to.Kolem 12l byl normál jinak jsem jezdil kolem 15l ale taky mě vyšlo i 20l. Nejlevnější obutí kolem 10 000kč,origo chladič 24,alternátor 35, ATD.Proto když jsem šel do penze tak musel z domu! Ale zvyknul jsem si a jsem s Kolouškem spokojen!
Tak ať nám jezdí a nezlobí
I já znám ten pocit !!! Měl jsem Espace taky šesti válec 2,9!! Tam když člověk pustil trochu rychlejc spojku tak hrabal i na suchým asfaltu! Ale jak jste psali ale uživit to.Kolem 12l byl normál jinak jsem jezdil kolem 15l ale taky mě vyšlo i 20l. Nejlevnější obutí kolem 10 000kč,origo chladič 24,alternátor 35, ATD.Proto když jsem šel do penze tak musel z domu! Ale zvyknul jsem si a jsem s Kolouškem spokojen!
Tak ať nám jezdí a nezlobí