zadné hmlovky
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zadné hmlovky
Asi pred troma dňami som kúpil Nexiu a nejako mi nechcú fungovať zadné hmlové svetlá.Je na to nejaká poistka, alebo relé. Robím na autách elektriku, ale tu som zatial nič neobjavil.Mohle by byť chyba aj vo vypínači,ale neviem ešte ako ho mám vybrať.Ak máte skúsenosti ozvyte sa prosím.
- Reklama
hmlovak
no neviem aku mas nexiu, ale na hatchbacku je len jedna hmlovka a je na to poistka
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
K vyndani vypinace musis rozdelat palubku...dva srouby zevnitr nad budikama a dva srouby vlevo a vpravo od volantu(tyto byvaji schovane pod plastovymi krytkami)....
BTW: Pokud mas v nexii i predni mlhovky, tak korejci to maji zapojeny tak ze dokud neroznes i pedni, tak nesviti ani zadni...
BTW: Pokud mas v nexii i predni mlhovky, tak korejci to maji zapojeny tak ze dokud neroznes i pedni, tak nesviti ani zadni...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Zdravim po dlhsom case, ale mam problem s hmlovkami. nechcu mi ani za svet svietit, odkedy som zapojil na nexiu vozik, asi nieco skratovalo. Prejavi sa to asi tak, ze zapnem vypinac na predne hmlovky, dioda vo vypinaci svieti, ale hmlovky nie, zapnem vypinac na zadne hmlovky, nesvieti ani dioda na vypinaci ani zadne hmlovky. Pozrel som do vypinaca, a asi bola nejaka blba jedna dioda vo vypinaci, lebo nieco mi tam zaiskrilo. Tak som ich obidva vybral z vypinaca na zadne hmlovky a moja otazka znie, ci to, ze nie su diody vo vypinaci (resp. nie su funkcne)moze znemoznit fungovanie prednych i zadnych hmloviek? Ziarovky su v poriadku.
tak flopy jak to dopadlo?
bady nejak sem asi nepochopil kterte diody mas na mysli.ja ale v tech vypinacich nic nenasel.dobre zkontroluj pojistky nejlepe zkouseckou jestli se to stalo pozapojeni voziku mohly odejit i relatka.
bady nejak sem asi nepochopil kterte diody mas na mysli.ja ale v tech vypinacich nic nenasel.dobre zkontroluj pojistky nejlepe zkouseckou jestli se to stalo pozapojeni voziku mohly odejit i relatka.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
jasne ted mi to doslo.ta gumova vec je navlek na zarovku.jsou to zarovky.a ty se daji koupit.takze hledej relatka a pojistky.bude to nekde tam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51