Dialkove
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Dialkove
Zdravim
Chcel by som k centralu na espere aj dialkove ovladanie ??
Ako na to ? a kde ?
Dik
Chcel by som k centralu na espere aj dialkove ovladanie ??
Ako na to ? a kde ?
Dik
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
- Reklama
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Nóó,
samotné diaľkové neviem, ako by Ti urobili. Ja mám diaľkové k alarmu. Alarm je od firmy AVITAL Hurricane a môžeš ním diaľkovo ovládať aj otváranie kufra. Je 9-kanálový, 3-tlačidlový aj s otrasovým čidlom. V Blave to montuje napr. firma BREYER, okrem iného za 12 papierov.
samotné diaľkové neviem, ako by Ti urobili. Ja mám diaľkové k alarmu. Alarm je od firmy AVITAL Hurricane a môžeš ním diaľkovo ovládať aj otváranie kufra. Je 9-kanálový, 3-tlačidlový aj s otrasovým čidlom. V Blave to montuje napr. firma BREYER, okrem iného za 12 papierov.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
Zřejmě máš centrál a ne dálku. Pro tebe bude asi nejschůdnější cesta koupit celkem jednoduchý a levný alarm s dálkovým ovládáním. Vloni jsem takovým chtěl nahradit alarm v mé Nubiře, ale Palikx s Petrm mi origo alarm znovu rozchodili a tak jsem ten svůj prodal. Koupil jsem ho asi za 1100,- i s poštovným. Hledej na netu a určitě najdeš podobnou nabídku.
No a alarm za "12 papírů" bych do Espera ani do Nubiry nedal. I když ze sem tam nějaký Daewoo asi taky ztratí, tak zájem zlodějů o tyto vozy není velký, tak i obyčejný levný alarm bude fungovat a jakékoliv houkání lidi stejně nezajímá....
No a alarm za "12 papírů" bych do Espera ani do Nubiry nedal. I když ze sem tam nějaký Daewoo asi taky ztratí, tak zájem zlodějů o tyto vozy není velký, tak i obyčejný levný alarm bude fungovat a jakékoliv houkání lidi stejně nezajímá....
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Osobne by som siel radsej do niecoho z autoalarmy.sk. Ak by som teda chcel zakladne dialkove kedze nie kazdy tuzi po gsm alarme. Jablotronacke dialkove ma prilis malo funkcii, takze je skutocne len cisto na odomykanie zatial co lacnejsie dialkove z uvedenej stranky ma par funkci naviac aj jeden kanal naviac a auto sa odomyka a zamyka odlisnymi tlacidlami.
Nedavno ma sice jeden diler na inej konfere ubezpecoval ze jablotron ma funkcii viac ale ked som mu ich vypisal zmohol sa len na to ze tomu nerozumiem alebo nieco take a odmietol mi poradit v com je jablotron lepsi .
Nedavno ma sice jeden diler na inej konfere ubezpecoval ze jablotron ma funkcii viac ale ked som mu ich vypisal zmohol sa len na to ze tomu nerozumiem alebo nieco take a odmietol mi poradit v com je jablotron lepsi .
central
objednal som si toto http://autoalarmy.sk/katalog/centralne_ ... 102_a.html
uz len najst niekoho kto mi to zapojia
uz len najst niekoho kto mi to zapojia
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Ja som ho už takto kúpil. Namontoval ho tam predchádzajúci majiteľ. Ja by som za také prachy tiež alarm nekupoval, pretože naše vozítka sa naozaj asi ani nekradnú. Klopem na drevo.Richard píše:Zřejmě máš centrál a ne dálku. Pro tebe bude asi nejschůdnější cesta koupit celkem jednoduchý a levný alarm s dálkovým ovládáním. Vloni jsem takovým chtěl nahradit alarm v mé Nubiře, ale Palikx s Petrm mi origo alarm znovu rozchodili a tak jsem ten svůj prodal. Koupil jsem ho asi za 1100,- i s poštovným. Hledej na netu a určitě najdeš podobnou nabídku.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
alarm
Som nejako mimo... V espere je central , objednal som si univerzalne dialkove k centralu. Potrebujem este kupit nejaky motorcek??? A aky ??
Re: alarm
NIc uz nekupuj. Espero je LEPSIE )) auto ako nubira. Nesetrili v nom na jednom motorceku. Proste ho navrhli v case ked sa nesetrilo este na vsetkom. Espero ma elektromagnety vo vsetkych dverach. Nubira asi nie, ked to tu majitel nubiry spomina .MilanK píše:Som nejako mimo... V espere je central , objednal som si univerzalne dialkove k centralu. Potrebujem este kupit nejaky motorcek??? A aky ??