LPG v Leganze
Moderátor: Blue Lanos
LPG v Leganze
nema niekto skusenost s instalaciou LPG, teda jazdou na LPG, ako ho to vyslo, ako sa s tym jazdi, spotreba, kontrolami a pod. poslite skusenosti
vdaka [/b]
vdaka [/b]
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
- Reklama
No, LPG v Leganze funguje pohodicka. Je to tak ako predpokladas. Auto je lenivsie spotreba isla asi o 8-10% hore, naklady isli asi o 40% dole. Asi tak to je. Ale ked sa motor zohreje v pohode si este zepiskas na krizovatke ))) Po kontrolach som s nim zatial nechodil ale homologizaciu Leganza este nema.
Lpg leganza
neviem či máš pravdu pozri si toto:http://www.autoplyn.sk/ a choď na autosplyňovače-cenník
kajsi
kajsi
Kajsi-Leganza 2.0,SX, 98 kW, LPG
Re: Lpg leganza
LPG je supr mám už 3. auto v plynu a pořád OK a co já vím tak homologované LPG je jinak by mi leganza neprošla STKkajsi píše:neviem či máš pravdu pozri si toto:http://www.autoplyn.sk/ a choď na autosplyňovače-cenník
kajsi
-
- Kontaktovat uživatele:
LPG v Leganze
Keď že si z Košíc tak si zabehni do Nižnej Mišle,tam montujú splynovače do áut,jinak na Legu je to schválené a na kontrolu sa chodí raz ročne,cena 300-400sk.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
lpg
aj mne to robili v Nižnej Mišly do nexie a teraz do nubiry a v pohode su tam dobrý
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: LPG v Leganze
na kontrolu sa chodi ale raz za 10tis km, podla toho co nastane skor.. prve dva roky by mala byt kontrola v ramci garancky.Petr Hanzlíček píše:Keď že si z Košíc tak si zabehni do Nižnej Mišle,tam montujú splynovače do áut,jinak na Legu je to schválené a na kontrolu sa chodí raz ročne,cena 300-400sk.
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Ja mam Legu kratko a hned som si do nej nechal namontovat LPG Lovato za 30.000 Sk. Taha to v pohode, mam pocit ze sa vykon posunul nizsie lebo oproti benzinu to taha dole akoby lepsie a zas do vysokych otacok sa mu uz tak nechce. Jedine co ma fakt trapi je ze mi to dost casto zhasne, ak napriklad vyradim pred krizovatkov tak mi zhasne motor. Neviem co to moze sposobovat Neni to priemne ked sa mi to stane niekde ked idem z kopca v zakrute zrazu ztuhne riadenie a brzdy prestanu brzit. Rychlo tam vrazim kvalt a pustim cez spojku, ale neviem ci som si uz takto neodpalil katalizator...
-
- Kontaktovat uživatele:
Mufty neviem aké tam máš sviečky a vzduchový filter,ale inak by Ti to malo jazdiť skoro rovnako ako na benzin a zdochýnať by to nemalo v žiadnom prípade.Všetko je v nastavení já mám Landirenzo a šlape to na jednotku.Ja sa Ti ješte opýtam kolegu on sa v splynovačoch vyzná,on je
montuje dokonca aj Lovato ktoré tu má v lege jeden známi.Ozvem sa Ti čo najskôr.
montuje dokonca aj Lovato ktoré tu má v lege jeden známi.Ozvem sa Ti čo najskôr.
Mufty, precitaj si o LPG v casti o Lanosoch, tam sa toho popisalo hodne aj prave o skapinani.. okrem prepnutia z benzinu na LPG by si pri jazde na LPG nemal mat absolutne ziadne problemy (ziadne skapinanie a pod, to sa nesmie stavat). si z Ba? skoc si to do servisu LPG overit, nie je to drahe taky omrk...Mufty píše:Ja mam Legu kratko a hned som si do nej nechal namontovat LPG Lovato za 30.000 Sk. Taha to v pohode, mam pocit ze sa vykon posunul nizsie lebo oproti benzinu to taha dole akoby lepsie a zas do vysokych otacok sa mu uz tak nechce. Jedine co ma fakt trapi je ze mi to dost casto zhasne, ak napriklad vyradim pred krizovatkov tak mi zhasne motor. Neviem co to moze sposobovat Neni to priemne ked sa mi to stane niekde ked idem z kopca v zakrute zrazu ztuhne riadenie a brzdy prestanu brzit. Rychlo tam vrazim kvalt a pustim cez spojku, ale neviem ci som si uz takto neodpalil katalizator...
:: Daewoo Lanos 1,5 8V '98 :: cervena 73L :: LPG priemerna spotreba 9l/100km ::
Petr Hanzlicek: dik, to by som bol rad. neviem v akom stave su sviecky ani nic ine, jedine co viem ze chlap menil rozvody kym mi to predal, inak nic. a viem aj to ze kym som namontoval LPG tak motor bezal jak svajciarske hodinky.
Orgi: to je problem ze mi to montovali dost daleko od domova, som zo Zvolena. skusim pozret aj to lanos forum
Orgi: to je problem ze mi to montovali dost daleko od domova, som zo Zvolena. skusim pozret aj to lanos forum
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal na Leganze to iste s tym skapinanim. Ked som bol v servise LPG na Puchovskej ceste v BA tak mi zablendovali na telese vzduchoveho filtra v predu dieru na hadicu kade sal vzduch do filtra. Myslim ze tam bola pred tym hadica z rezonatora. Spravil mi dieru na zadnej strane telesa filtra velku asi 10 cm priemer. Tym padom nejde napor vzduchu do sania. Tvrdili mize to robi nejaky pretlak a na volnobeh sa to LPG rozhodi. Je pravda, ze od vtedy to nerobi a otacky drzi na volnobeh aj ked na dialnici vyradim v 150 km rychlosti. Este mi povedali, ze to robia na vsetkych Daewoo. Je to jednoduche, na tu prednu dieru dali igelit a stiahli s tuo viazacou paskou. Drzi to vcelku dobre. Uz som stym nabehal cca 10 000 km a drzi to otacky za tepla, za studena, na dialnici, v meste proste stale.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
- simone
- Kontaktovat uživatele:
lpg
Whisky neviem prečo tebe ale ja mam športový filter a mam podstatne väčší prietok vzduchui ako ty cez 10cm a nezdochyna mi na LPG. mam s ním najazdene asi 30tis km aj na nexii. Tým vzduchom to asi nebude
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,