Toš som rad, ze sa foto paciloOndras píše:Toš, super bylo! Díky, mipo, za organizaci, eMKa - krásné fotky. Zkusím co nejdříve dodat video. Jen škoda, že jsem tentokráte nepřijel autem, že?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Toš som rad, ze sa foto paciloOndras píše:Toš, super bylo! Díky, mipo, za organizaci, eMKa - krásné fotky. Zkusím co nejdříve dodat video. Jen škoda, že jsem tentokráte nepřijel autem, že?
neviem otom ci sa tam nieco take uskutocnilo ,mozno ze som to nezaregistroval pokial nie tak moj hlas k najkrajsiemu autu Kalos ,najspinavsie asi Emka ,najhlucnejsii som bol asi ja a najvykonejsie Ondras ak sa jeho Honda berie ako auto.- Súťaže o najkrajšie, najčistejšie (Blue Lanos:-), najšpinavšie (MiPo:-), najhlučnejšie, najvýkonejšie auto (ak nepríde Ondráš, neviem ako merať:-).
Len ci to nebolo tym ze si mal priniest este to jedno vinko, to co si dal aby som opatroval som vecer odovzdal do placu tak ako si mi kazalkinats píše:Priatelia, prepacte, "xcel" som sa vratit, ale mna v Terchovej tak strasne opili, ze sa uz nedalo.
Inak to bolo fajn stretko.
Miso29 píše: Ja som zasa rad ze som stretol prave na zraze niekoho kto pozna nasu obec, pripadne obyvatel v nej, takze predsa len niesme taka mala obec
Mala recenzia na nasu obec
![]()
![]()
![]()
www.melcice-lieskove.sk
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |