Akumulátor kaput
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Docent napísal:
Na espere r.v.1996 rodičia mali do júla ešte pôvodnú batériu,možno do začiatku zimy by ešte vydržala,ale nechceli to riskovať kvôli ceste do Chorvátska.Možno že bola azijský zázrakTy asijský výrobky nic nevydrží... Wink . Auto z dubna 2000, originál baterka, a dneska jsem nenastartoval a musel jet sockou, takže jsem se zcela nedobrovolně připojil ke Dni bez aut Laughing . A jak tak koukám po netu, Varta Asia nám od loňska kapánek zdražila Crying or Very sad .
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Pamatuju jak mi u Feldy asi po 4 letech odešla baterka. Z ničeho nic jdu ráno do garáže, sednu otočim klíčem a nic. Vlastně něco ! Auto se zamklo a spustil se alarm. V tu chvíli nikoho nenapadne jak z auta vylézt a jak vypnout ten alarm Sousedi začli vylejzat, že nám někdo krade auto a náramě se bavili jak uvnitř já, nemůžu ven, řve to jak kráva.......
Bylo to baterkou, což jsem nečekal. Startér neutahla a napětí kleslo na 0 jako při odpojení. Připojení napětí pak aktivovalo centrál a alarm, kterej si myslel,že někdo krade auto páč vypíná baterku a snaží se ho oblbnout
Bylo to baterkou, což jsem nečekal. Startér neutahla a napětí kleslo na 0 jako při odpojení. Připojení napětí pak aktivovalo centrál a alarm, kterej si myslel,že někdo krade auto páč vypíná baterku a snaží se ho oblbnout
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram