aky mate vzduchovy filter?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Praktický dotaz: když namontujete kužel (je jedno jaké znaščky) necháváte pod blatníkem rezonator (taková ta plastová krabice)?
Lanos HB 3dv. 1,6 16V 106+k, sportovní filtr, laděný výfuk, kola Allesio 16", muzika SONY + MAGNAT, zrcátka v barvě, výplet přední masky...
Kbeltuning
Kbeltuning
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš ho tam nechat, ale k ničemu více méně není. Já ho tam mám.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
q
no a je tu leto a s nim cas na upravy.
vraciam sa k "mojej teme" chcel by som spravit ten kuzelik, kupim ho a aky je potom postup?
martin, richi- vy mate s tym skusenosti, mohli by ste hodit nejaky navod? hlavne ma zaujima kde sa da kupit ta rura (baumax..), nejake svorky, co vsetko k tomu potrebujem... myslim, ze sa to da spravit aj doma
..... inak mam hmlovky
vraciam sa k "mojej teme" chcel by som spravit ten kuzelik, kupim ho a aky je potom postup?
martin, richi- vy mate s tym skusenosti, mohli by ste hodit nejaky navod? hlavne ma zaujima kde sa da kupit ta rura (baumax..), nejake svorky, co vsetko k tomu potrebujem... myslim, ze sa to da spravit aj doma
..... inak mam hmlovky
- Blue Lanos
si is isty, ze ti nebude stacit len vlozka ? Ten kuzel zvacsa vyuzijes len pri vyssich tockach A vyssie otacky znamenaju co???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
q
ahoj, vidim ze si pripojeny asi mas pravdu, benzincek je drahy, velmi smutne ceny... ale nejako treba zacat. nemas prehlad co by stala vlozka, inak teraz som ti napisal na remus..
Re: q
ja kupoval do sve nexie KN vlozku za 2000kc, ale kdyz koupis green, tak ten stoji tusim 1400kc - www.autodoplnky.czmazesk píše:ahoj, vidim ze si pripojeny asi mas pravdu, benzincek je drahy, velmi smutne ceny... ale nejako treba zacat. nemas prehlad co by stala vlozka, inak teraz som ti napisal na remus..
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
predtav si ze mam Podla toho aku chces? K&N stoji v Cobratuningu
1. Filter GREEN pre DAEWOO Lanos: 2.271,-Sk s DPH
2. Filter K&N pre DAEWOO Lanos: 2.280,-Sk s DPH
cistiace sady 625,- sk
toto su len vlozky
1. Filter GREEN pre DAEWOO Lanos: 2.271,-Sk s DPH
2. Filter K&N pre DAEWOO Lanos: 2.280,-Sk s DPH
cistiace sady 625,- sk
toto su len vlozky
kua, to je docela stejna cena a ted uz je samozrejme jasne, co si vybrat.
Nejsem tak bohaty, abych mohl kupovat levne veci a proto beru mercedes mezi filtry - K&N
Nejsem tak bohaty, abych mohl kupovat levne veci a proto beru mercedes mezi filtry - K&N
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Kua a Woe to je normalka a je to vsech, tak si nic neprivlastnuj, pane kolego, KUA
- Blue Lanos
EDIT: Prosim neodklanaj sa od temy hovadinamieMKa Slovensko píše:miloshi KUA nepouzivaj to je moje
tak ako je akriho vyraz TO JE VUL