Black AVEO
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Black AVEO
Taaakze, ako som pisal v espero-sekcii, espero je uz minulostou, aj ked mam pocit, ze to je diagnoza... (v dobrom slova zmysle)
A teraz nasa rodinna volba padla na Aveo... s esperom som bol velmi spokojny , tak som nevidel dovod, preco menit znacku...
Kedze sa momentalne nemozem podelit o fotky dam aspon popis:
Chevy Aveo 1,2 8V 4dv., vo farbe Black pearl a vybave SE - teda 2x AirBag, ABS, 15-ky kolesa, a drobnosti ako zrkadla, klucky vo farbe, kluc s dialkovym....
A preco Aveo...? No samozrejme ze rozhodovala cena, vybava, vzhlad...
Ano, ja viem o testoch EuroNCAP a presedel som nad tym dost dlho, kym som sa rozhodol, ze aj napriek tomu do toho ideme......
Tak dufam, ze nam to bude dlllllho sluzit a neskor dodam aj fotky... aj ked - mozte si pozriet akekolvek cierne aveo zatial sa to nijako nelisi
A teraz nasa rodinna volba padla na Aveo... s esperom som bol velmi spokojny , tak som nevidel dovod, preco menit znacku...
Kedze sa momentalne nemozem podelit o fotky dam aspon popis:
Chevy Aveo 1,2 8V 4dv., vo farbe Black pearl a vybave SE - teda 2x AirBag, ABS, 15-ky kolesa, a drobnosti ako zrkadla, klucky vo farbe, kluc s dialkovym....
A preco Aveo...? No samozrejme ze rozhodovala cena, vybava, vzhlad...
Ano, ja viem o testoch EuroNCAP a presedel som nad tym dost dlho, kym som sa rozhodol, ze aj napriek tomu do toho ideme......
Tak dufam, ze nam to bude dlllllho sluzit a neskor dodam aj fotky... aj ked - mozte si pozriet akekolvek cierne aveo zatial sa to nijako nelisi
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- Reklama
Dobrá voľba. Aj mne sa nástupca Kalosa páči.
Z finančných dôvodov však zatiaľ zostávam u Espera
(a dlho sai to tak ešta asi ostane). Má Aveo aspoň takú
výbavu ako Espero, alebo ideš do čohosi horšieho?
Kúpna cena je tajomstvo?
Z finančných dôvodov však zatiaľ zostávam u Espera
(a dlho sai to tak ešta asi ostane). Má Aveo aspoň takú
výbavu ako Espero, alebo ideš do čohosi horšieho?
Kúpna cena je tajomstvo?
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
No nevim jak toto muze napsat svepravny clovek????mil píše:Gratulujem! 4-dverové Aveo je skutočne elegantné. A čierne zvlášť. Na crash testy sa vykašli. Aj tak treba jazdiť opatrne po našich preplnených cestách. Nech Ti dobre slúži!
Copak nikdy v aute nevozis rodinu? nebo deti?????
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
No Miloshu já taky na crash testy kašlu. Furt tvrdim že to je 50% o řidičovi, 30% o štěstí a 20% o bezpečnosti auta. Každej se taky diví když řekknu, že sjem šel se 105kou v 90 km/h na střechu přez pangejt a nikomu se nic nestalo a byl prohlej jenom blatník. Prostě to buď vyjde nebo ne. Tatrovky a Liazky jezdily i dřív a v trabantech jsme se nebáli (v ňom jsme šli s rodinou asi 4x přez boudu a kanistr nám vylít z kufru PŘEDNIM (!) oknem ven a taky bez zranění. Trabant na odpis, kolemstojící volali pohřebáky a policajty a my začli vylejzat tak to změnili na sanitku)
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ty tvoje zazitky stoji za to . ale ze stestim to mas pravdu. zabit se czlovek muze i v tankuKrtek píše:No Miloshu já taky na crash testy kašlu. Furt tvrdim že to je 50% o řidičovi, 30% o štěstí a 20% o bezpečnosti auta. Každej se taky diví když řekknu, že sjem šel se 105kou v 90 km/h na střechu přez pangejt a nikomu se nic nestalo a byl prohlej jenom blatník. Prostě to buď vyjde nebo ne. Tatrovky a Liazky jezdily i dřív a v trabantech jsme se nebáli (v ňom jsme šli s rodinou asi 4x přez boudu a kanistr nám vylít z kufru PŘEDNIM (!) oknem ven a taky bez zranění. Trabant na odpis, kolemstojící volali pohřebáky a policajty a my začli vylejzat tak to změnili na sanitku)
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
Krtku, je videt ze nemas deti, pak bys mluvil jinak.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- martin
- Kontaktovat uživatele:
s ochranou deti je na tom dobre http://www.crashtest.cz/?idca=213milosh píše:Krtku, je videt ze nemas deti, pak bys mluvil jinak.
Lanos SE 1.5l 63kw, výfuk Remus,Green kit, posilovač, 2xAirbag,Tlumiče Cobra Rally,Pružiny Enzo -40mm,15" Alutec Zero+195/50 Kumho Ecsta Supra, střešní okno,rozpěrka tlumičů
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Mně se novej Accent strašně líbí uvnitř. Viděl jsem fotky s béžovou barvou a je krásnej. Bohužel zvenku se mi víc líbil starej a vystavenýho jsem viděl vždycky s celotmavym interiérem. Aveo je taky krásný no ale s jeho koupí bych počkal tak rok jestli s tim nebudou nějaký dětský problémy.Dede píše:....my sme zvolili noveho accenta ... lepsia výbava, lepsia cena, DIESEL ale zato diskutabilný dizajn
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
To Milosh: Tak to mám skutočne šťastie, že o mojej svojprávnosti nerozhoduješ Ty, lebo to by som bol už dávno v prdeli. Predstav si, že ja dlhé roky jazdím na Favorite a vozím v ňom dokonca aj deti! Nezastavuje sa Ti nad tým rozum? Z mojich skúseností vyplýva, že oveľa väčší význam ako akékoľvek kreštesty, má šoférske umenie bezpečne a predvídavo jazdiť. Len dúfam, že Ty si v tej svojej starej Nexii nikdy žiadne dieťa neviezol, lebo predpokladám, že v kreštestoch nad Aveom zrovna moc nevyčnievala a prevoz detí by sa mohol ukázať ako extrémne nebezpečná operácia.
Losos 1.5 SE HB, ´98, bez výbavy
mal som moznost porovnat stary model a novy ..interier v novom accente je neporovnatelne kvalitnejsie urobeny, ziadne spary, vsetko presne zlisovane .... a motor jedna basnicka Aveo sedan ma pre zmenu perfektny dizajn exterieru, aj interieru ... ale motoriky uplne od veci crash testy ...hmmmm diskutabilne..nechapem ako moze mat facelift kalosa (aevo) horsi vysledok ako predchodca ..kalosKrtek píše:Mně se novej Accent strašně líbí uvnitř. Viděl jsem fotky s béžovou barvou a je krásnej. Bohužel zvenku se mi víc líbil starej a vystavenýho jsem viděl vždycky s celotmavym interiérem. Aveo je taky krásný no ale s jeho koupí bych počkal tak rok jestli s tim nebudou nějaký dětský problémy.Dede píše:....my sme zvolili noveho accenta ... lepsia výbava, lepsia cena, DIESEL ale zato diskutabilný dizajn
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
proto sem koupil astru, ta je s bezpecnosti trosku dalmil píše:To Milosh: Tak to mám skutočne šťastie, že o mojej svojprávnosti nerozhoduješ Ty, lebo to by som bol už dávno v prdeli. Predstav si, že ja dlhé roky jazdím na Favorite a vozím v ňom dokonca aj deti! Nezastavuje sa Ti nad tým rozum? Z mojich skúseností vyplýva, že oveľa väčší význam ako akékoľvek kreštesty, má šoférske umenie bezpečne a predvídavo jazdiť. Len dúfam, že Ty si v tej svojej starej Nexii nikdy žiadne dieťa neviezol, lebo predpokladám, že v kreštestoch nad Aveom zrovna moc nevyčnievala a prevoz detí by sa mohol ukázať ako extrémne nebezpečná operácia.