Kde sehnat příchytky?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Kde sehnat příchytky?
Ahoj, neví někdo, kde se dají sehnat takové ty kovové příchytky, co drží plasty na palubce? Při montáži regulace osvětlení palubky mi v jich několik v servisu poztráceli . Teď ty plasty vržou a origo příchytky jsou údajně jen jako součást těch plastů, samostatně nee Díík.
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
mně už taky 3. rok v servisu objednávaj ty čaprklapy co držej ten stříbrnej bazmek v palubce. A stále vrže a stále vrže...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde sehnat příchytky?
Když je poztráceli, tak ať ti je seženou. Je to jejich vina, nebo ne?Kanonýr píše:Ahoj, neví někdo, kde se dají sehnat takové ty kovové příchytky, co drží plasty na palubce? Při montáži regulace osvětlení palubky mi v jich několik v servisu poztráceli . Teď ty plasty vržou a origo příchytky jsou údajně jen jako součást těch plastů, samostatně nee Díík.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Pasta: Dík za tip, ale tam to nemaj, zkusím ještě jiný servis, budu teď trochu cestovat.
djpsx: Buď si jistý, že si ode mě vyslechli své. Ale vůl zůstane volem i kdybys ho šunkou krmil.
djpsx: Buď si jistý, že si ode mě vyslechli své. Ale vůl zůstane volem i kdybys ho šunkou krmil.
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Tak to tě lituju. Snad je seženeš.....každopádně bych si na nich spravil chuť přes ČOI, Živnosťák....nebo přes televizi:-)Kanonýr píše:Pasta: Dík za tip, ale tam to nemaj, zkusím ještě jiný servis, budu teď trochu cestovat.
Ale jak říkám hodně štěstí ve shánění. Ptal jsem se na ty příchytky otce mojí přítelkyně (má autodíly a servis) a snad by to i šlo sehnat.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
djpsx píše:Tak to tě lituju. Snad je seženeš.....každopádně bych si na nich spravil chuť přes ČOI, Živnosťák....nebo přes televizi:-)Kanonýr píše:Pasta: Dík za tip, ale tam to nemaj, zkusím ještě jiný servis, budu teď trochu cestovat.
Ale jak říkám hodně štěstí ve shánění. Ptal jsem se na ty příchytky otce mojí přítelkyně (má autodíly a servis) a snad by to i šlo sehnat.
Tak jsem dnes byl v servisu v HK, obsluhoval mě takový ochotný pán, příchytky našel v dokumentaci i samostatně, objedná mi je, stojí asi 10K, už se na ně těším
Pasta & djpsx: Dík za pomoc.