Ende šlus

Moderátor: Blue Lanos

mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Krtek píše:Soantu jsem onehdá obdivoval u našeho hnujdaje. Ta se mi líbí víc než jakákoliv Audina. Ale ty motory. Myslim že maji jenom 2.4 4hrnek a 3.0 nebo tak nějak 6hrnek ale ten jenom s automatem, což nechci.
Ja som tiež z jej dozajnu úplne vedľa:-) Ale chýba im dízel a s nutnosťou automatu k niektorým výbavám/motorom to tiež nevyhrali...
Reklama

Cudro

Příspěvek od Cudro »

Ked som predal Nubiru, tak som sa rozhodoval medzi Sonatou a Evandou. Osobne sa mi viac pacila Evanda. V tejto novej Sonate sa mi zdalo v interieri strasne vela plastov a posobila na mna tak lacno. Myslim ze predchadzajuci model Sonaty bol krajsi. Novy model Sonaty je tiez malo vidiet na cestach. Ten predchadzajuci model sa asi lepsie predaval. Mozno keby urobili Evanda lepsiu reklamu tak by sa lepsie predavala. Vsade je vidiet iba reklamne spoty na Kalosa a Lacetti a na Evandu ako keby vyrobca zabudol. To sa samozrejme musi odrazit aj na predaji. Ked totiz niekde zaparkujem, tak ludia sa ma pytaju co je to za auto a evidentne sa im paci. Mam taky pocit ako keby Evandu odpisali uz na zaciatku.
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Ked mate niekto webove adresy na Evandu tak poslite.
Cudro

Fotky mojej Evandy.

Příspěvek od Cudro »

Rad by som pre mipa pridal nejake fotky z mojej Evandy, ale podarilo sa mi to jedine vo verejnej fotogalerii. V tomto fore sa mi to nepodarilo. Ked som vlozil odkaz na fotku umiestnemu vo fotogalerii, tiez to nefungovalo. Tiez mi nezobrazuje moj podpis a pritom mam nastavene aby podpis pripojil.
Chevrolet Evanda CDX 2.0, olivovostrieborná metalíza.
Predtým Daewoo Nubira I, Skoda 120 GLS
Cudro

Podpis uz funguje.

Příspěvek od Cudro »

Hura, tak podpis mi uz funguje. Este tie fotky.
ZOUHY

Příspěvek od ZOUHY »

Nechal jsem si nacenit LPG do Evandy a chtějí 30 000, to není zas tak moc.
Tak do toho asi jdu, najezdím tak 35000km ročně.
Předtím jsem měl Shumu s LPG 160 000km bez závad. Takže ty řečí o tom že LPG vadí motoru jsou kecy.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

ZOUHY píše:Nechal jsem si nacenit LPG do Evandy a chtějí 30 000, to není zas tak moc.
Tak do toho asi jdu, najezdím tak 35000km ročně.
Předtím jsem měl Shumu s LPG 160 000km bez závad. Takže ty řečí o tom že LPG vadí motoru jsou kecy.
to tu myslim nikdo netvrdil. A je to u tebe podtlak nebo sekvenční vstřikování ? Mně nalákali na podtlak (už se skoro neprodával) za 24 litrů a pak volali, že bude vstřikování za 36500 :x
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ZOUHY

Příspěvek od ZOUHY »

Sekvenční - jedu ho montovat začátkem října, tvrdí že oproti benzínu výkon poklesne jen o 3% tak jsem zvědavý. U Shumy to bylo dost poznat myslím výkonově když jsem jel na plyn ale tam jsem měl jen 1,5 motor což bylo už tak slabé
ZOUHY

Příspěvek od ZOUHY »

Jo ty kecy to bylo myšleno obecně, hodně lidí mě od toho lpg odrazovalo ale když si to spočítám kolik jsem ušetřil a skutečně zádné závady tak se mi to bohatě vyplatilo.
ZOUHY

Příspěvek od ZOUHY »

Pokud má někdo zájem o Evandu tak tady je docela slušná http://www.csobleasing.cz/odauta/detail.php?id=6763
Cudro

Příspěvek od Cudro »

Hmm. Vyzera pekne.
mzprx

ZBOHOM EVANDA

Příspěvek od mzprx »

Tak uz nemam moju zlatu Evandu...

Nech zije EPICA 2.5 L6 AT !
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
pekrtek

Příspěvek od pekrtek »

Ten motor v Epice je lahůdka. Původně měl být už v Evandě. Mně osobně by ke spokojenosti stačil 2,0. Gratuluji a doufám, že budeš psát samá pozitiva.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

On už v Evandě byl. Bohužel se neprodával u nás :? Mně hlavně mrzí, že neni 2.5ka s manuálem :? To bych možná i začal šetřit na nový auto.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
mzprx

AT vs MT

Příspěvek od mzprx »

Na automat si zvyknes tak za 2 dni....Hlavne v plnej rychlosti nezoslapnut lavou nohou spojku a miesto nej najst brzdu. :lol:
Ale potom sadnes do auta s manualom a ides s tym ako na 1. jazde v autoskole. :D
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Odpovědět

Zpět na „EVANDA“