Centrál na DO
Moderátor: Blue Lanos
Centrál na DO
Po roce a půl co mám lanose jsem ke svému údivu zjistil, že centrál který celou dobu ovládám klíčem má pravděpodobně i dálkové ovládání. Bohužel mi ho v bazaru nějak zapoměli dát, stejně tak jako druhý klíč Jestli je ve dveřích řidiče motorek jsem nezkoumal a rozebírat dveře se mi kvůli tomu nechce. každopádně ale od jednotky centrálu vede anténka a taky od ní vede nějaká siréna (možná reprák v plastu). Možná je tam tedy dokonce i alarm Na jednotce cetrálu je toto:
LANOS
PT 25/97
067774
CEPT LPD-1
Nenapadá někoho jak by se dal k tomuto rozchodit dálkový ovladač, případně alespoň popis vývodů abych mohl koupit jinou jednotku s DO?
LANOS
PT 25/97
067774
CEPT LPD-1
Nenapadá někoho jak by se dal k tomuto rozchodit dálkový ovladač, případně alespoň popis vývodů abych mohl koupit jinou jednotku s DO?
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud semi nepodaří k tomu rozchodit DO tak to mám v plánu. Snad kolem litru by se měl dát sehnat DO s jednotkou centrálu. Jen zjistit kam těch 6 vývodů vede.......ke dvěma z nich je paralelně ten repráktomisoft píše:V najhorsom pripade to mozes urobit tak, ze si kupis celu novu centralu aj s riadiacou jednotkou ( stoji to par korun) serva vo dverach nechas povodne, len k nim potiahnes kable z novej riadiacej jednotky a hotovo
No podle Petrma to originál není a jelikož od toho vedou tak prapodivně natažený dva kabely k tomu repráku kterej je pod řidičem, tak to asi origo nebude Ta jednotka je jinak strčená ve sloupku před spolujezdcem. Dneska jsem ji kuchnul, mimo pár IO jsou tam i dvě relátka..........tak nevim Byl na tom štítek LANOS, když jsem ho strnul, je pod tím na tišťáku STER FOND T-T. Na druhým plošňáku ještě STER ST2003/B-1.JRD McLAREN píše:pocuj a si si isty...
ze to tam je original ..??
..lebo pokial si ja pamatam..
tak bol iba imobilizer v kluci..
..
ae Central na DO a Alarn na DO sa v serii nedodaaval..
Tak ještě jedno doplnění, ty dva dráty který jsem mysl že vedou k repráku tam nevedou Je to pravděpodobně motorek v řidičových dveřích. Takže ty druhý dva paralelně k nim jsou asi k spolujezdcovýmu motorku........i když podle mě by mohly bejt všechny motorky paralelně, zamykání-odemykání se řídí polaritou...........takže furt nechápu proč tam ty relátka jsou dvě
muze to bejt cokoliv, vystup na blinkry nebo proste relatko pro imobilizer
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová