Ja mam lauf asi tak trocha "sportovy"pelo píše:vie mi niekdo vysvetlit teda prečo ak mate napriklad "športovy"vyfuk a spustite sa s kopca tak vyfuk stale "striela" ??

JJ diskutovat mozes nikto ti nebrani

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Ja mam lauf asi tak trocha "sportovy"pelo píše:vie mi niekdo vysvetlit teda prečo ak mate napriklad "športovy"vyfuk a spustite sa s kopca tak vyfuk stale "striela" ??
Bohuzial si to myslim aj jaHabron píše:Z toho, co jsi napsal, vyplývá, že jsi se urazil.pelo píše:Vado: no a ty si zas nepochopil čo som napísal javiem ako to lanos myslel a preto som napísal to čo som napísal
Čas vstreku okolo 1-2 ms?JRD McLAREN píše: ..kdezto ECU jednotky VW (bosch), palivo nevypinaju...
..ale ide tam strasne male mnozstvo... (cas vstreku okolo 1-2ms)..
..a VW motory potom vedia "hned potiahnut"...ked sa prestane brzdit..
(teda aspon to Polo z 1.6MPi sa takto chova)..
JRD, hmmm.. velmi nevyuzitelne to zase nie je. podla mna usetris tak cca 0,5-0,8l/100km ak podradujes.. ale ked uz nejde o spotrebu, tak minimalne to ma dalsiu, podla mna vcelku uzitocnu vyhodu (a najme v bratislave) - s podradenou rychlostou a nezosliapnutym pedalom motor brzdi a ked potrebujes dupnut na brzdu, brzdis este aj motorom. usetris mozno minimum brzdnej drahy, ale hlavne je to o zvyku.JRD McLAREN píše:..tak to s tebou suhlasim..
ze na rovinkach je to nevyuzitelna "feature"..
..fakt to ma vyznam v kopcovitom tereeene..
..takto setrit palivo..
..ja to po bratislave nemaam sancu vyuzit..
..ale tu ide asi o to,.."ze tam takato funkcia naozaj je"..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |