Ano je to čidlo tlaku oleje nedávno jsem to taky zjišťoval ale mi přitom zhasl i motor protože skratovalo pojistku. Určitě to najdeš ve vyhledávači jako "NESI NESTARTUJE" dočteš se tam toho víc. Ahoj a hodně štěstí Pilotdenis píše:potvrzuju jako novacek pri uzivani Nexie ze cidlo tlaku oleje odchazi. Me odeslo jako prvni vec - bez rozlouceni v noci na pumpe v Mohelnici. Kontrolka oleje nehlasila nic - ale vsimli sme si nastesti oleje pod autem. Chlapek z blizkeho servisu potvrdil ze jde o cidlo tlaku oleje. V autorizovanem servise stoji 460 Kc (v neautorizovanem - napr. v Praze Krci cca 250Kc). Samotna vymena trvala chlapikovi asi 2 minuty
Olejova cidlo
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Přesně stejný problém jsem měl taky a přišel jsem na to na poslední chvíli díky kaluži pod autem po delší jízdě. Měrka byla už skoro suchá . Za jízdy kontrolka nic nehlásí a olej vesele teče ven takže jet třeba 400km v jednom kuse tak to zadřeš ani nevíšdenis píše:potvrzuju jako novacek pri uzivani Nexie ze cidlo tlaku oleje odchazi. Me odeslo jako prvni vec - bez rozlouceni v noci na pumpe v Mohelnici. Kontrolka oleje nehlasila nic - ale vsimli sme si nastesti oleje pod autem. Chlapek z blizkeho servisu potvrdil ze jde o cidlo tlaku oleje. V autorizovanem servise stoji 460 Kc (v neautorizovanem - napr. v Praze Krci cca 250Kc). Samotna vymena trvala chlapikovi asi 2 minuty
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
jj kontrolka zacne svitit az tam uz zadny olej nebude
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi