zase ten tahokov
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zase ten tahokov
Tak pořád nevím jestli to tam mám udělat nebo ne..... ale pár otázek mám.
Čím bych to tam měl připvnit aby to nevypadlo, nějakým lepidlem nebo něčím jiným?
Čím bych to tam měl připvnit aby to nevypadlo, nějakým lepidlem nebo něčím jiným?
- Reklama
kam to chces davat? do predni masky nebo narazniku?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ale ja si na automat zvyknul hned]Rebro[ píše:Ty woe Miloshi, ja si nejdem zvyknut na ten novy avatar
Ale jo chlape, na montaz tahokovu nepotrebujes ani kapku lepidla (ak nieco neurves )
Ja som vložil tahokov medzi mriežku a rámik, nič som nevyrezával a keď sa mi to nebude páčiť, všetko môžem dať do pôvodného stavu. Jediné, čo som musel dať dole bol znak DAEWOO, ten zavadzal.
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Tak ti si môj človek. Tak isto som si to vyriešil aj ja. Mimochodom ťahokov sa dalo kúpiť v Lidl za 170Sk a miery cca 20cmx140cm a je to hliník!Rodis píše:Ja som vložil tahokov medzi mriežku a rámik, nič som nevyrezával a keď sa mi to nebude páčiť, všetko môžem dať do pôvodného stavu. Jediné, čo som musel dať dole bol znak DAEWOO, ten zavadzal.
tak to mi ukaz foto, to musi byt necoRodis píše:Ja som vložil tahokov medzi mriežku a rámik, nič som nevyrezával a keď sa mi to nebude páčiť, všetko môžem dať do pôvodného stavu. Jediné, čo som musel dať dole bol znak DAEWOO, ten zavadzal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale Miloshi, dyť ses na to díval už na srazu na jaro na mém autě... Prostě to jde...milosh píše:tak to mi ukaz foto, to musi byt necoRodis píše:Ja som vložil tahokov medzi mriežku a rámik, nič som nevyrezával a keď sa mi to nebude páčiť, všetko môžem dať do pôvodného stavu. Jediné, čo som musel dať dole bol znak DAEWOO, ten zavadzal.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost