Tak jsem se těžce rozloučil s nexií
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tak jsem se těžce rozloučil s nexií
Přátelé, jak možná víte i já jsem se zbavil svého žluťáska a sehnal jsem jiné auto. Zůstal jsem u korejců, neboť mě nexie nikdy a nikde nezklamala jen jsem změnil značku. Hyundai Lantra 1,8 GT 16v 94kW. Byla celkem v dobrým stavu a chtěl jsem taky klimatizaci která mi u nexie GL kupodivu chyběla . Už jsem stihl Chorvatsko a jsem max. spokojenej.
Občas sem taky mezi Vás zavítám tak doufám že na mě nebudete nadávat.
Občas sem taky mezi Vás zavítám tak doufám že na mě nebudete nadávat.
- Reklama
Maro, vzdyt jsi ji prodaval uz pred rokem ne? za kolik sla? si mel to samy co ja ne? jen lepsi barvu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak to je hoodne super cena !!!!!! ja chtel prachy hned
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivane, nizko? za 57 to je super cena, moje sla o 10 min skoro
Jo je to hruza, hlavne to furt leze dolu, markova i milosova nexie byli auta v super stavu a stastny kdo je koupil...
Ta moje sla o 2 min nez markova a to jen diky Koltec Lpg...
Proste je to asi o obecnem povedomi lidi ze daewoo je smejd-prikladne pokud se laikovi takove auto libi a zepta se na nazor nejakeho "odbornika" jehoz specialita je "hasak v garazi" a rada-lednicku bych od nich nekoupil, tak se neni cemu divit ze ceny jsou tak kde jsou
Ta moje sla o 2 min nez markova a to jen diky Koltec Lpg...
Proste je to asi o obecnem povedomi lidi ze daewoo je smejd-prikladne pokud se laikovi takove auto libi a zepta se na nazor nejakeho "odbornika" jehoz specialita je "hasak v garazi" a rada-lednicku bych od nich nekoupil, tak se neni cemu divit ze ceny jsou tak kde jsou
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak mně se zdá 57 hodně nízko, ale je fakt, že prodejní ceny už dost dlouho nesleduji... já prodávat nehodlám a i kdyby, asi bych ani neprodal.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project